wiem ,że forumowicze w większości swej przewagi,są płci żeńskiej,wiem również ,że kiedy napiszę ,że nie interesują się sportem,popełnie błąd,ale ,wiem również ,że parę facetów ,też czasem pisze na tym forum i nikt jak do tej pory nie zgłosił braku trochę sportu!!!!!!!!!
zwłaszcza w ostatnich czasach:Olimpiada,Euro 2012,mistrzostwa świata w piłce nożnej,Kubica itp
np jutro startuje z 3ej pozycji i my w Valenci wiemy ,że skończy lepiej jutro Wisła gra z Barceloną Valencia z Realem,,od dawna wiadomo,że sport to nie zdrowie ,ale można zawsze podzielić się emocjami,[jak w przypadku muzyki]
zapraszam do dyskusji
mam nadzieję ,że nikt nie watpił w podium Roberta
ja nie wątpię
ale najbardziej ostatnio ucieszył mnie nasz srebrny medal w kolarstwie górskim. sam śmigam i wiem jaki to ciężki kawałek chleba. brawo Majka!
ja nie wątpię
ale najbardziej ostatnio ucieszył mnie nasz srebrny medal w kolarstwie górskim. sam śmigam i wiem jaki to ciężki kawałek chleba. brawo Majka!
a triathlon,dziesięciobój,alpinizm?
to dopiero są wyrąbiste bestie!
Fragment wywiadu z Leo Beenhakkerem...
"...Co Pan sądzi o atmosferze, która po meczu ze Słowenią pojawiła się w mediach?
- Jest tak jak zawsze już od dwóch lat. Podobnie było po pamiętnym meczu z Finlandią. U was, albo coś jest białe, albo czarne, ale nigdy nic nie jest szare. Albo jesteś bohaterem, albo kawałkiem gówna - tak przeważnie myśli się w Polsce. Pamiętacie atmosferę po tamtym meczu z Finami? Było to samo co jest teraz, a kilka tygodni później pisano, że jesteśmy najlepsi na świecie. Podkreślam, nie jesteśmy najlepsi na świecie, ale i nie jesteśmy tak słabi, jak w tych złych meczach. Jest jeszcze coś po środku w tej ocenie. Pod tym względem, myślenia tylko w białych lub czarnych barwach jesteście niesamowici. Ja to jednak zaakceptowałem, bo jestem tu tylko gościem...."
hmmm... co o tym sadzicie...?
mnie ten pan coraz bardziej irytuje......
. Polska - San Marino
Łatwy ..mecz...?
pozdr.
Sporo,niestety,ten pan ma racji,godząc się na trenowanie naszej drużyny,nie wziął pod uwagę mentalności Polaków!
a Polacy to zarówno kibice jak i piłkarze,działacze ,no i wreszcie ci co mu płacą
to samo było po pierwszych porażkach Małysza,po pierwszych porażkach Otylii[och jaka ona złota kiedyś była,nawet jedno z czasopism wysunęło jej kandydaturę na miss Polski!!!!!sit]
niestety to samo nas czeka[ale myślę,że za parę latek dopiero,oby!!!]z Robertem,niech po 2009tym przejdzie do ferrari zdobędzie ze trzy razy tytuł mistrza,a potem kiedyś będzie musiał zacząć przegrywać
ale mnie to nie martwi,bo wraz z jego sukcesami,wybuduje się w każdym województwie nowoczesny tor do F1[będą podobno budować te tory,ci sami inżynierowie,co wybudowali całe kompleksy nowoczesnych skoczni narciarskich,po sukcesach Adama]
a nam przybędzie nowy powód do narzekania,bo na pogodę Polacy już nie będą mogli narzekać,bo idzie ocieplenie klimatu i podobno Polska będzie drugą Hiszpanią!!
sadżcie więc pomarańcze[owocują po pięciu latach!
a tak trochę poważniej:
mam nadzieję ,że dzisiejszy mecz będzie można oglądnąć spokojniej,bo nieobrażając chłopaków z San Marino to tylko ich hobby,ta piłka
typuje na 4:1
pozdr
mój krótki komentarz po meczu:NO COMMENTS!
pierwszy mecz jaki widziałem wczoraj to Hiszpania-Armenia,potem włączyłem sobie nagrany Polska-San Marino,miałem wrażenie ,że wyglądam przez okno i oglądam chłopaków ,co po lekcjach zrobili bramki z tornistrów,a co biedniejsi grali w sandałach albo pantoflach z komunii!Żenada!
Witam...
Niestety wczoraj nie...mialam mozliwosci podac swoj typ ..wyniku ..(było to naciągnie 1:0 dla Nas)..Również ogladalam mecz ...hmmm wstyd.. z ledwoscią doczekalam do konca....
Nie mam kablowki ...pozostaje tylko co "łaskawie" tvp...wrzuci.. Zal innych meczy...
Co się dzieje ..z nasza piłka...Kto nie pasuje piłkarze..trener...bo ze "gore" wymienic to nie podlega dyskusji
Krs.. nie zgadzam się iz.. polacy wiecznie narzekaja... ale to juz inna bajka...
pozdrawiam
Ewa
z tym narzekaniem Polaków to tak ogólnikowo to ująłem,no ale dobra,wątek to polska piłka:prawda jest prozaiczna:polskiemu piłkarzowi [w innych krajach też]potrzebny jest jedynie dobry kontrakt,wiadomo kariera piłkarza jest krótka to do skarpety musi napchać szybko,ale nijak to nie przekłada się na to co pokazuje już po podpisaniu owego,polscy piłkarze za granicą albo grzeją ławę albo leczą kaca,w Polsce wiadomo jak wygląda liga,w espanii francji czy niemczech w wiad. sportowych pokazuje się skróty meczów poszczególnych lig,nawet rumuńskiej!!!o polskiej nawet nikt nie wspomni,że istnieje,więc reasumując:zmiana trenera nic pomoże,gdy piłkarz nie ma chęci do gry a do tego jest słabo wyszkolony,czyli po prostu nie umie grać w piłkę,dołączmy do tego gwiazdorstwo u większości,to nawet jeden z najlepszych trenerów na świecie,jakim jest Leo,nie zrobi nic choćby stanął na jajkach
pozdr
ale to nic już w łikend Robert KUbica we Włoszech,tam zdobył swoje pierwsze podium,czyli trzymamy kciuki
Ja sobie skomentuje mecz z San Marino. Ponoć graliśmy z bankowcami,nauczycielami i kucharzami! Powiem jedno jeżeli oni byli kucharzami to nasza reprezentacja zachowała się jak pomoc kuchenna! Dopuszczając do sytuacji, w której San Marino mogło nam strzelić dwie bramki (karny i jedna sytuacja 99%), reprezentacja Polski pokazała, że jest zlepkiem przypadkowych ludzi pozbieranych z najniższych klas lig, w których grają a przecież tak nie jest. Ponoć już pare cudów nad Wisłą było, myślę że przydałby się jeszcze jeden - odmiana reprezentacji! Czekam na jesień, wtedy pryśnie czar!
w oczekiwaniu na kolejny cud nad Wisłą możemy smakować co chwilę miodu jaki robi nam Robert
dziś nie zawiódł,jak w każdym starcie tego roku,niestety pogoda nie pomagała kierowcom i mogli liczyć tylko na swoje umiejętności zarówmno prowadzenia bolidu jak i umiejętności strategiczne
cieszy podium Roberta!!!!
pozdr
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13