Antyforum

Pełna wersja: Koniec ¦wiata
Aktualnie przegl±dasz uproszczon± wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
widze ze jest paru sympatykow tej kapelki:]
niby ich muzyka jest zakwalifikowana do Ska ale lacza naprawde rozne rodzaje wiec nie szufladkuje ichToungue
koncerty to dla mnie mnostwo skakania we wpadajacych w ucho rytmach
a teksty zyciowe i z sensem swietnie wpasowuja sie w moje gusta:]
podziwiam ich upor i pracowitosc bo mimo ze powstali w 2000 roku to na swoim koncie maja juz spore osiagniecia i swietne plyty
też lubięSmile
koncerty wymiataj±, zwłaszcza ostatnioSmile
Popieram, również jestem zwolenniczk± tej kapeli Smile
No oczywi¶cie ja też Smile
Nawet zabawiłam się w pisanie recenzji m.in. ich płyt http://merlin.pl/review/reviewer/2802711...3E7BDA.LB1
A ich koncert na urodzinach AR to najlepszy prezent dla mnie Smile
Niestety w tym roku byłam tylko na ich 3 koncertach bo w grudniu zaniemogłam Smile
Brakuje mi ich tylko w AR bo raz byli w Łowcach, nocami słyszałam ich piosenkę no i 11 listopada była.
Przesłuchałam sobie ich dyskografię, jednak tylko kilka piosenek mi się spodobało. Odwiedziłam też z Moniulkiem666 parę koncertów i nawet było fajnieLaugh
Ja takie klimaty lubię Smile
Zespoły takie jak wła¶nie Koniec ¦wiata, Farben Lehre, Akurat, Leniwiec czy Plagiat 199 Smile
Plagiaci mog± być, Farben Lehre też ale niestety Akurat nie za bardzo mi się podoba (oprócz "Do Prostego Człowieka"Laugh)
Ja wolę oczywi¶cie "stary" Akurat chociaż z nowej płyty słyszł±m tylko "Żółty wróbel" no i to już nie to co kiedy¶

A "Do prostego człowieka" może Ci się podoba bo to nie ich tekst tylko klasyka Smile
ciekawe jak bedzie wygladala trasa Punky Reggae Live 2009 fajnie byloby znowu uslyszec farbki i K¦Big Grin
Ja akurat za takimi klimatami nie przepadam, ale jednak K¦ ma w sobie co¶ co mnie do nich przekonało Wink
Przekierowanie