Jak co ro©ku możemy wybierać na
stronie AntyRadia najlepsze wydawnictwa mijającego roku.
Pozostaje mi wiec tylko zapraszać do głosowania i dzielenia się uwagami na forum

a Waszym zdaniem? moja ulubiona to Requiem;p 'In a land of the ethernal smile', ale to chyba nikogo nie dziwi;p
O tym już chyba każdy wie

Ja oczywiście jestem za VIRGIN SNATCH - Act Of Grace i FRONTSIDE - Teoria Konspiracji (tak patriotycznie

), ale co dziwne z zagranicznych nie ma na ci głosować

Mi brakuję tam Soomood

Zagłosowałem na Acid Drinkers, a z zagranicznych na " The Cosmos Rocks" Queen & Paul Rodgers. Świetna płyta.
Myślałam o Acid Drinkers, ale koniec końców zagłosowałam na Totentanz (nie ma jak sentyment)
Frontside to wiadomo. Do tego Happysad, Koniec Świata i Strachy na Lachy.
same fajne płytki powychodziły
no i feel

Ja jeszcze zbieram myśli. Ale w PL na bank Acidzi na pierwszym.
W Polandzie:
- Materac - "Andersen Dobranoc"
- Acid Drinkers - "Verses Of Steel"
- Coma - "Hipertrofia" (nigdy wcześniej bym się nie spodziewał, że znajdą się oni w moim "top")
- CKOD - "Afterparty"
- Lao Che - "Gospel"
Zagramanicą:
- Metallica - "Death Magnetic" (czekałem i się doczekałem)
- Nine Inch Nails - "The Slip" / "Ghosts I-IV"
- Soulfly - "Conquer"
- Cavalera Conspiracy - "Inflikted"
To tak na szybko :-)
Dodatkowo na wyróżnienie zasługuje "HAARP" Muse w edycji specjalnej CD+DVD
Kasprol najbardziej promował Metallicę, Ac/DC, Oasis no i Coldplay a ja tam wolę np. Scars On Broadway a na pewno warte posłuchania są też SLIPKNOT, DISTURBED, CAVALERA CONSPIRACY czy ILL NINO.
Z polskich na pewno FARBEN LEHRE, LAO CHE bo TOTENTANZ'a bardziej podobała mi się pierwsza. Jest jeszcze Coma czy Akurat - wybór ogromny.
w Polandzie na pewno Coma i Totentanz,a zagrabanicą rewelacji nie wyszło prawie nic, a tych co mogliby zająć drugie miejsce jest z kolei za dużo