Byłem, widziałem/słyszałem, polecam
W artykułach trochę szerzej o zespole

Bywam na prawie wszystkich koncertach samurajów i na kazdy ide z przyjemnoscia i wszech ogarniajacym dreszczykiem emocji bo nigdy nie wiadomo jakie show chłopaki zrobią na scenie. i czy Andy użyje wajchy ;D
polecam koncerty tego zespołu serdecznie i gorąco muzyka oferuje dla kazdego cos co mu bedzie odpowiadac
na zachęte powiem że zawsze pełno napalonych groupies przychodzi na ich koncerty

zwykle sa do wyrwania
pozdrawiam!
Zapraszamy juz w niedziele 29.03 od 19 w pubie Kultowa w Katowicach.Gramy wspolnie z Jack Daniels Overdrive.Bedzie duzo dobrej muzy i fantastyczny klimat nowego pubu w piwnicach starej kamienicy
Koncert za nami,ale..
Ale sa oczywiscie nastepne i juz w najblizsza sobote o godzinie 20 w klubie Presja w Katowicach( ul.Tyska) znowu damy czadu.Zapraszamy!!!
oj dzieje sie ...
Po naprawde udanych koncertach na Dniach Tyskich ( filmiki na You tube) i koncercie w Pszczynie w Rock Stodole teraz planowana przerwa wakacyjna.No moze nie do konca wakacyjna bo:
zagramy jeszcze 17 lipca w Wehikule Czasu w Wadowicach ,a potem od 1 sierpnia wchodzimy do studia,zeby nagrac material na nasza pelna plyte.Mam nadzieje,ze ten kto bywa na koncertach nie bedzie zawiedziony,a muza skopie wam wasze tyłki.
Od wrzesnia kolejne koncerty i promocja plytki!!!
No i stalo sie
Samuraje siedza w studio i nagrywaja.
Bebny ,bas i czesc gitar juz zrobione.Kurcze,no jestem pelen optymizmu i czekam na to co pokaze cala sesja i koncowy mastering.Na razie ciezko chlopaki pracuja,a calosc bedzie mozna posluchac na koniec wrzesnia.
Oprocz tego od wrzesnia juz zaplanowane 3 koncerty plenerowe.Wiec przybywac gromadnie !!!!!!!
Wszystkie dane na naszym myspace!!!
Tam tez wkrotce beda zdjecia ze studia i najnowsze doniesienia z niego.
Oprocz tego na stronie
http://www.punktmiasta.pl ukazal sie wywiad z zespolem i sesja zdjeciowa.
Warto poczytac
Samuraje zakonczyli prace w studio.Plyta jest juz w naszych rekach,a probki na
http://www.myspace.com/silversamuraiband
Ogolnie jestesmy zadowoleni z brzmienia i z tego co zostalo osiagniete.
tam tez okladka,lista utworow i zdjecie,ktore ukaze sie w ksiazeczce na plycie.
koszt plyty 15 zl+5 wysylka.Zaczynamy rozprowadzac za okolo 1,5 tygodnia
na prawde warto bo to kawal rocka ,glam,pudel,hair metalu w czystej postaci
Zdjęcia z Carpe można oglądać
TUTAJ
A płytka naprawdę zacna, chociaż zdążyłem przesłuchać ją dopiero dwa razy