Antyforum

Pełna wersja: LIPALI - "Trio"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nowy album Lipy i spółki już od piątku leży na półkach a tu nikt nie wspomni nawet? Albo źle szukam?
bo najwidoczniej jeszcze nikt nie dotarł, nie zakupił (jak ja)
a Ci, co słyszeli kontemplują w samotności... i dzielić się wrażeniami nie chcą Wink
ale faktycznie... "Barykady" słychać wszędzie a tu cisza...
hmmm no to zapodam swoje spostrzeżenia bo od niedzieli leci u mnieSmile Dobrze dobrany repertuar, nie ma wrażenia jakby się słuchało cały czas jednego kawała jak to bywa w przypadku innych zespołów, moim zdaniem o wiele lepsza i ciekawsza niż Bloo, pojawiła się świetna ballada Życie Cudem, co do utworu Wiersz to znakomicie nadaje się na "otwarcie" płyty, jak sama nazwa wskazuje to poprostu wiersz w oprawie muzycznej z zapadającym w pamięć refrenem, Jeżozwierz wydaje mi się zupełnie nie potrzebny bo nie przepadam za odgrzewanymi kotletami Toungue Barykady hmmm wiadomo singiel wiec chwytliwy i ciekawy (ale wideoklip zupełnie nie trafiony moim zdaniem) nooo i cover Republiki Biała flaga, cieszę się że go zamieścili na tej płycie, widać że stare ale jare:> narazie tyle z moich przemyśleń i zachęcam do przesłuchania na własne uszySmile
Mnie się dopiero dzisiaj udało dorwac...
Muszę przyznać, że całkiem niezła i popieram zdanie poprzedniczki, że lepsza niż Bloo...
A Biała Flaga w wykonaniu Lipy jest dośc ciekawa...
Osobiście polecam Smile
Ja się wyrażę o płycie po swojemu: http://antyportal.net/index.php/albumy/129
Album niezły, faktycznie lepszy niż poprzedniSmile
Przekierowanie