Antyforum

Pełna wersja: mam dość Panie Włodku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Słucham Anty Radia od czasów jak było to Radio Flash, i cieszyłem się że powstało radio inne niż wszystkie. Ale od pewnego czasu np. Antymotolista zaczęła mnie męczyć. Może by zmienić formę? Zamiast narzekać na dziury w drogach, korki w miastach, drogie paliwo itd. (co i tak nic nie daje, jedynie dołuje słuchaczy). Z całym szacunkiem panie Włodku, pan jako autorytet polskiej motoryzacji, może powinien pan w swojej audycji poruszyć temat "z innej beczki" ale mający związek z motoryzacją. Chodzi mi o taki problem a mianowicie: dlaczego w polskich mediach trąbi się piłce nożnej, która nie ma żadnych osiągnięć,a pokazywane w tv gole na polskich ekstra ligowych boiskach są na poziomie - hm? (nie znam tak niskiego poziomu, a nie chcę kogoś obrazić), a nie pokazuje się osiągnięc naszych "motosportowców" znanych i szanowanych na całym świecie, np. syn pana Marszałka, naszego motorowodnego bohatera, musi wyjechać do Włoch żeby się rozwinąć! Czy np. Tadeusz Błażusiak, do niedawna mistrz europy w trialu motocyklowym, a od niedawna wice mistrz świata w super crossie i enduro, nie dawno wygrał trzeci raz z rzędu najtrudniejsze zawody w enduro na torze w Erzberg, dojechał do mety 43minuty przed drugim zawodnikiem i wie Pan panie Włodku na czym się skończyło? na małej wzmiance w teleekspresie! Jak mało jest poświęconego czasu antenowego naszej grupie "Orlen Team", przecież ci panowie ścigają się cały rok a nie tylko w "Dakarze". A "Dakar"? wielka kronika, ha ha (to śmiech przez łzy) raz w tygodniu 10minut między reklamami. A polski żużel? Tak wielka historia z bieżącymi sukcesami , sukces to może za dużo powiedziane ale przynajmniej obecność na światowej arenie, zbliża się Rajd Polski, ciekawe ile będzie o tym wydarzeniu mowy. Chwała Robertowi Kubicy bo gdyby nie On to nie byłoby co oglądać! Jak bardzo poszkodowani są nasi lekkoatleci, tylko że Oni na niczym nie jeżdżą, ale mają osiągnięcia. Reasumując te moje żale to oczekuje od Pana jako Ikony Polskiej Motoryzacji że za Pana pomocą w mediach będzie więcej o sportach motorowych niż dotychczas. Ktoś może powiedzieć, po co pokazywać np. motocross w tv jak w ogóle nie jest popularny? A jak ma być popularny jeżeli nic o tym sporcie nie wiemy, wierzę w Pana panie Włodku i życzę powodzenia w walce o czas antenowy na rzecz motosportu kosztem fudbolu. Pozdrawiam. Motofan.
Hmm mądrzej byłoby posłać ten "list" prosto w eter czyli do Smola (szef anteny) bo my tutaj nic Ci nie pomożemy.
Pan Włodek raczej tu nie zaglądaToungue Takie są moje przypuszczenia.

moniulek666 napisał(a):
Hmm mądrzej byłoby posłać ten "list" prosto w eter czyli do Smola (szef anteny) bo my tutaj nic Ci nie pomożemy.
Pan Włodek raczej tu nie zaglądaToungue Takie są moje przypuszczenia.

Smolo rządzi anteną na Śląsku, a Włodkowa audycja z Wawy leci i to chyba w gestii szefa programowego.

elegancko13 dal wazny glos,ale faktycznie z tym to bezposrednio,najlepiej do Dzadzy frankowskiego,bo on najczesciej prowadzi audycje z familjia Zientarskich
mnie denerwuje mloda Zientarska
chce byc dowcipna , zabawna a tylko dogaduje i wchodzi innym w glos
Chodzi mi o ten problem, a mianowicie: dlaczego w polskich mediach trąbi do piłki nożnej, które nie zasługują, i pokazane w telewizji dodatkowe cele na polskich stadionach ligi są - co? (Nie wiem tak niski poziom i nie chce nikogo obrażać) i nie wykazują żadnych osiągnięć naszej "motosportowc w" znany i szanowany na całym świecie, takich jak syn Pana Marszałka, nasz motor-bohaterem, musi udać się do Włoch do celu! Jest taka, Tadeusz BA, aa usiak, do niedawna, mistrzyni Europy w motocyklowych Trial, a ostatnio mistrz świata vice w super crossie i enduro, nie dawno wygrał trzeci kolejny raz w najtrudniejszych zawodów na torze w enduro Erzberg, poprzez pokrycie 43minuty przed drugim graczem i wiesz, panie WA, odku jakim celu
Hmmm czuję, że to przez translatora było puszczone bo ciężko się czyta. Na szczęście da się co nie co wywnioskować z tego tekstu. Tak to już jest w mediach, że promuje się tylko to na czym można trzepać kasę.
Przekierowanie