Umieszczanie notowań na forum jest raczej bez sensu.
Imprezy z cyklu Dekarock to prehistoria. [Niestety].
Ale trzeba się nieustannie rozwijać. Własnie.
Czy nie nudzi Was już zwycięski Korn,który jest na pierwszym miejscu niemal co weekend,a jak nie to wraca jak bumerang po pewnym czasie?Kulki tez się chyba przejadły.RHCP tez już nie jest żadną świeżością...
... może mała rewolucja?

hmmmmmm.... Co masz na myśli..... Może zbiorową akcję ??
rewolucja brzmi dobrze, mam 2 pomysły:
1) Wybrać kogoś z lansowanych na portalu
2) Wybrać coś niszowego, słyszał ktoś Kazika "Zaraze" to bylby hit
pamiętam radiowęzeł z lo i zaraze byli nauczyciele którzy bezczelnie przychodzili i protestowali, ach i gdzie tu brak cenzury i komercji
a tak serio to faktycznie można by coś z tym zrobic ale na pewno taki korn nie dostaje 100 glosow tylko coś około 500 jak nie wiecej, więc pierwsze miejsce to może być problem ale w ogóle dostać sie do pierwszej 10 na podsumowanie nie powinno stanowić problemu żeby było śmiesznie może umówmy sie na tą samą godzine wyslania głosu już widze jak smolo odbiera wiadomość i pisze 100 nowych wiadomości i wszystkie tej samej treści: chcemy czegoś nowego propozycja to... własnie czekamy na wasze propozycje, może zapoznajcie sie z utworami z portalu
Mała rewolucja. Dowolna interpretacja liczyłam na kreatywność

A generalnie to o taki przewrót chodziło,zeby sie umówic i przestac głosowac na tego KORNa bo ja juz wysiadam przy tym i nie moge tego słuchać! Albo rzeczywiscie umówmy sie i wyslijmy 'milion' takoch samych maila żeby śmiesznie było

hhmmmmm
To może na dzień dobry zagłosujemy wszyscu na "Czarnucha" T.Love ??
Potem się namyślimy co zrobic dalej. Co Wy na to ??
Albo raczej 3 piosenki wybierzmy,ja na trzy zawsze głosuje. Dobra to Czarnuch i Stone Sour? I jeszcze jedna? Tylko to by musiało być rzeczywiscie masowo.. bo inaczej klapa.
Edit:
Nie słyszałam Kazika. Może byc coś lansowanego.To jest niezly pomysł.Taka darmowa reklama!
Ja mówiłam o dekarocku akurat,ale Smola lista też jak najbardziej.
Nie słyszałam Kazika. Może byc coś lansowanego.To jest niezly pomysł.Taka darmowa reklama!
Ja mówiłam o dekarocku akurat,ale Smola lista też jak najbardziej.
Możesz mi przypomnieć jak to było z propozycjami do tych list... Czy możemy wysłać swoje kawałki i umieścic je jako nowości na liscie ??
Moim faworytem jest K2 z nowym utworem, z nowego singla pod tym samym tytułem: Geo
I niech wielki szczur wyżera mózg]:->
albo Kazik z utworem DD "miler (wiem ze sie inaczej pisze

) ty kur.. jeba.. ..." to fragment tef\go utworu:]
wiem ze to trochę nie fer ale można przetestować tak zwaną , megalomania oraz brak zasad AR badzie też i tego dotyczył
myślę że jednak głosowanie na 3 utwory może być niepożądane ze względu że smolo zaraz powie ze glosujemy tylko na jeden utwór i wszystkie nasza staranie pójdą na marny

druga rzecz że trzeba by zrobić to tak by ktoś zaproponował ten utwór (który wybierzemy) i jak pójdzie w propozycjach to wszyscy rzucą sie jak sępy na padlinę
W turbo topie głosuje się na jeden utwór, a w dekarocku na 3, dodatkowo warszafka

może podawać propozycje w dekarocku.
EDIT:
I bym zapomniał, na dekarocka każdy może głosować 6 utworów 
3 na stronie katowickej AR i 3 na Warszafskiej 
a ja bym zaglosowala na yeah yeah yeahs... ostatnio byla to propozycja i wkoncu nie wiem czy jest juz na liscie czy nie... ten zespol jest malo znany w Polsce (przynajmniej jakis czas temu tak bylo a teraz to sie jakos gwaltownie zmienia...) - tak mi sie przynajmniej wydaje a na pewno dopiero od niedawna puszczany w Antyradiu i to zaraz po ich (YYY'S) koncercie....
....
dobra sprawdzilam na liscie... sa na 5 miejscu- wycofuje sie ze swoja propozycja....
ale korn to juz ostra przesada.. ehhhhhhhh...