Witam
Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek - według mnie Michał Koterski to strzał w 10ke, doskonale pasuje do konceptu Antyradia i Antylisty.
Wstaje codziennie o 6 rano do robaka i zawsze czekam na to jak on czyta te politykierskie bzdury na blogach ! haha
Dla mnie gośc wymiata swoją naturalnością - uwielbiam go po prostu a Wy co sadzicie?
Szczery, a to się chwali

Przemawia do mnie, nie ma dwóch zdań... Ale jednak mało kto jest mnie w stanie zwlec z łóżka o tak wczesnej porze. Sen wygrywa. Przeważnie :']
A ja w ogóle nie moge słuchać.Co najwyżej o 7:11 pierwsze przemówienie szefa o poranku.I tyle ich widzialam [słyszałam].
no ja tylko rano też i w samochodzie jak jade do robaka, w robaku w mojej katarynie zwanej radiem odbiera tylko RMF i Radio wysokiego Ryzyka - ale juz niedługo

D
Hah Koterskiego to ja z filmow i wywiadow raczej kojarze niz z radia. Niestety jak on czyta to ja jeszcze slodko spie (poki co

)
Ale przychylam sie do zdania pare postow wyzej, ze to swietny pomysl i Koterski do Antyradia wielce pasuje

ooo dziekowa GoRo przyda sie

Jak dla mnie kompletne dno.
W życiu nie słyszałam niczego, bardziej jałowego. Jestem zdegustowana. Rozumiem, że taki właśnie jest pan Koterski, ale mnie słuchanie jego głosu drażni...mówi niewyraźnie, zupełnie, jakby kluskę śląską przeżuwał! Jestem na NIE!
Ps. Nie wiem dlaczego to wcześniejsze się wysłało...proszę o usunięcie tego.
Już mówiłem: jestem na tak. Fakt, że Michał mówi tak jak mówi tylko dodaje temu programikowi animuszu.
Mowi w, nazwijmy to specyficzny, sposob i raczej nie zatrudniono by go w innej rozglosni, ale to jest Antyradio i tutaj z tym wszystkim co soba reprezentuje doskonale pasuje do koncepcji tej radiostacji, to moja opinia.