Antyforum

Pełna wersja: Obrączkowy kłopot
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka! Siostra ma zaplanowany ślub na przyszły rok i właśnie poprosiła mnie o pomoc w doborze obrączek. Ten temat jest dla mnie dość abstrakcyjny, ale czego się nie robi dla siostrzyczki. Oboje młodzi nie przepadają za złotym kolorem, więc najlepszym rozwiązaniem dla nich byłyby obrączki z białego złota. Pokazali mi w necie takie, jakie im się podobają – takie proste klasyczne obrączki, 5mm. I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie problem ze strony rodziców mojego przyszłego szwagra – uważają, że obrączki muszą być złote, bo to tradycja. Po każdej rozmowie z nimi próbuje namówić siostrę jednak na złote, żeby był święty spokój. Według mnie młodzi powinni postawić na swoim. Tradycja tradycją, ale to oni będą te obrączki nosić i oni powinni zdecydować. Już mi się pomysły kończą, co im doradzić...
Zrobić obrączki pół na pół ze złota żółtego i białego

Bluebird napisał(a):
Według mnie młodzi powinni postawić na swoim. Tradycja tradycją, ale to oni będą te obrączki nosić i oni powinni zdecydować.

Moim zdaniem sama sobie odpowiedziałaśSmile Ja się w 100% z tym zgadzam bo rodzice mają już swoje obrączki, wiec niech się nie wtryniają w takie sprawy. Taką decyzję powinni podjąc sami, nie sugerując się tzw. "widzi mi się" rodziców.

Przekierowanie