Antyforum

Pełna wersja: Rockoteka Pomarancza Katowice
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ach witam po latach,

Chciałbym wszystkich poinformować, że z 11.09.2010 otwiera się w Katowicach Pomarańcza, taka duża dyskoteka ale tu ciekawa informacja, otóż w czwartki będą rockoteki, patronat ma obrać nasze ulubione radio a na imprezach mają być obecni na konsoli polscy (i z czasem nie tylko) artyści.

Pierwsza impreza 16.09.2010 Zapraszam będzie zajebiści. Więcej info później nasłuchujcie na AntyRadiu może wysłuchacie coś przed moimi źródłami...Smile

Pozdrawiam, widzimy się w Pomarańczy

P.S. W klubie mają być otwierane do tego sale R&B i Tropicana (Rockoteka na największejSpoko) tak więc można wpaść ze znajomymi których rock nie zadowala, niech każdy bawi się po swojemuSpoko
Widzę, że nie specjalnym zainteresowaniem userow antyportalu cieszy się informacja na temat rockoteki w Katowicach tak więc jak ktoś jednak chciałby śledzić informacje zapraszam na facebook'a :
Profil na facebook'u. Clik.
a tak z czystej ciekawości wybiera się ktoś??
Hmm, może być ciekawie, nawet Makak ma się pofatygować.
Ale rockoteki i inne potańcówki nigdy mnie specjalnie nie kręciły, jednak wolę muzykę na żywo.
Ja się chciałem wybrać, ale niestety jak zwykle praca wszystko pokomplikowała.
A ja ze znajomymi się jutro wybieramy, może być ciekawie Smile
Dla tych co byli informacja, że zmieniamy trochę formułę będzie więcej muzyki do zabawy a mniej gadania ale z czasem, projekt jest dość nowatorski w takim miejscu nie było jeszcze rockotek tak więc my mamy małe wyzwanie, i to was potrzebujemy do pomocy, bądźcie na imprezach, słuchajcie, bawcie się i oceniajcie, a my zrobimy wszystko byście się dobrze czuli na Rockotekach w Klubie Pomarańcza, Zapraszam

Zapraszam również na feacebook'owy profil Rockotek w Pomarańczy
To pochwal się jak było Smile
oj było fajnie mi się bardzo podobało głównie z racji ludzi bo było ich więcej, i parkiet nie był pusty, poza tym podobało się ludziom muzycznie to co grałem ja, drugi DJ oraz Smolo, z którym grać rockoteke to prawdziwa przyjemność, ale to już było, a ja zapraszam zaś, bo gramy co czwartek, kompletne info na plakacie:

oraz na profilu FB Rocotek w Pomarańczy: Klikać tu, masz konto na FB kliknij Lubie toBig Grin
Oczywiście zapraszam też w październiku, info z ostatniej chwili będzie Wojtek Wojda w klubie lider i frontman zespołu "Farben Lehre", jak zawsze Rockoteka w Katowickim Klubie Pomarańcza pełna dobrej muzy i ludzi, poza Wojtkiem w klubie będzie gościł jeden z bardziej charyzmatycznych radiowców z AR czyli Yah Yah, wrzucam plakat na jutro i za tydzień:

Czekam na wasze opinie tu w temacie bądź na profilu FB:
Profil FB Rockoteka Pomarańcza, Zapraszam wszystkich
Stron: 1 2
Przekierowanie