Antyforum

Pełna wersja: Łowcy w Antyradiu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Antyradio alarmuje
Sezon Polowań Rozpoczęty

Ukryj się w Twoim mieście
zostaw trop na antenie
i walcz o przetrwanie

Twoją Ucieczkę moderuje
Wielki Łowczy Antyradia
Mariusz Smolarek (smolo@antyradio.pl)

Bezkrwawe łowy codziennie
od 6 do 8 wieczorem

Zostań Zwierzyną
i zgłoś swój udział wysyłając
pod numer 7168
smsa o treści
ROCK oraz Twoje imię i miasto, w którym
dopaść Cię będzie chciał cały świat

Łowcy w Antyradiu. Nie ma miejsca dla jeleni!
Łowcy - nowa audycja prowadzona przez Smola... Napiszcie co o niej myślicie... Czekam na wasze wypowiedzi...
Niby ciekawe, ale mnei to momentami nudzi.Nie znam zwykle tych miast i generalnie jest to zabawa dla tych którzy grają,a nie tych co słuchają.
A dla mnie bomba !!! A najbardziej mnie ubawilo jak Smolo sie pyta dziewczyny ktora byla zwirzyna. To gdzie dzisiaj polujemy, na Slasku czy w zaglebiu? Zwierzyna odp. - na Slasku. A w jakim miescie ? - pada pytanie. Odp. w sosnowcu. Ha ! Ha ! Ha ! Poprostu mnie powalilo. Pozdro all
mozna brac udzial przeciez poprzez wysylanie maili a miasa sledzic na jakis oficjalnych jego stronach gdzie sa mapki badz inne punktu orintacyjjne, nagrody dla kazdego nawet jak nie ejzdzisz za zwierzyna wiec do dziela! trafne pytania zostaja nagradzane, im wiecej wyslesz tym wieksze szanse Smile miłej zabawy, o koszulke AR zawsze warto powalczyc Big Grin
"Wpadkę" zaliczył dziś Mariusz Smolarek - pomyliła mu się zwierzyna Big Grin Pod koniec programu chcąc się dowiedzieć, gdzie została upolowana, zadzwonił, ale do wczorajszej Big Grin Karteczki z numerami mu się pomieszały, zdarza się Big Grin
uwielbiam słuchać tej audycji. jest jedna z moich ulubionychBig GrinBig GrinBig Grin chciałabym sie kiedyś zgłosić na zwierzyne ale ja mieszkam na wsi :/
a to jest jakaś zasada mówiąca o tym, że wieś nie bierze udziału?
Własnie !!! Dlaczego jeszcze nie było polowania na wsi ??? Nawet nie wiem jaka podac za przykład ale ... W sumie mniej możliwości do ukrycia sie ale i mniej polujących, chyba ...
Wink
Moze jakies propozycje ???
tak tylko spójrzmy prawdzie w oczy ilu ludzi będzie sie w to wtedy bawić internetowi odpadną bo skąd mają wiedzieć czy pytać o szopę czy stodołę, nie chce nikogo dyskryminować ale prawda jest taka, że nie ma sensu polować na wsi

przykład:
wieś niech liczy 500ludzi (duża wieś)
z tego połowa to albo dzieci albo starsi ludzi
pozostaje 250ludzi
z tego jakieś 40% czyli 100 to ludzi pracy którym się nie chce bawić w takie rzeczy
zostaje 150
słuchalność AR na śląsku to jakieś 10%
więc mamy na wsi 15 słuchaczy AR
jeden ucieka a czternastu może grać internetowo bądź szukać w terenie

tak więc sorki ale jak ktoś mieszka na wsi niech na jedno popołudnie wybierze sie do jakiegoś miasta i tam sobie poucieka
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie