Antyforum

Pełna wersja: Łindowsi na koncertach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Byłeś na koncercie Łindowsów? Opisz swoje odczucia.
Wczoraj na Punky Reggae Live w Katowicach miałem przyjemność po raz drugi oglądać de Łindows na żywo i powiem tylko jedno: Było zajebiście!!!!!
Polecam ich występy każdemu fanowi punk rocka.
fakt faktem dali czadu było zajebiście ale jak by mogło być inaczej jak wszyscy grali bardzo pozytywnie co więcej ludzie byli otwarci wszystko jak najbardziej w duchu trasy PRL2007 było naprawdę super kto nie był ma czego żałować
Si,tegoroczny PRL był świetny(i to nie tylko w KatowicachSmile ) a De Łindows gra muzykę,na której się wychowywałamBig Grin jak dla mnie to fantastyczne,że jest coraz więcej polskich zespołów tak dobrze grających.
Na prl w bielsku-białęj jednak nie wykazali się...

rasta666 napisał(a):
Na prl w bielsku-białęj jednak nie wykazali się...

Mógłbys to jakoś umotywować? Bo samo powiedzenie "nie wykazali się" nic nie mówi Wink

EDIT:
Z tego co wyczytałem to nie zespół się nie wykazał tylko nagłośnienie było do dupy ;P

To prawda,kolejny raz coś im siadło. Ale bądź co bądź,nas wiernych fanów nic nie zniechęciToungue zabawa pierwsza klasaSplash
HA!

Wróciłem po przerwie by znów siać zamęt i zniszczenie!
Tak więc nagłośnienie nie było takie złe, natomiast kapela zupełnie nie porwała publiczności...
Przekierowanie