...zaprasza najbardziej pojechane Państwo świata:
Państwo Zientarscy, ojciec i syn - Włodzimierz i Maciej,
za sterami zupełnie nowej, międzypokoleniowej audycji.
Przekonaj się jak niedaleko pada jabłko od jabłoni. Podsłuchaj jak ojcowskie pot, łzy, rozwaga i umiar ścierają się z młodzieńczym buntem, ambicja i ryzykanctwem.
Kochają się i nienawidzą, kłócą i zgadzają, wspólnie smucą i w euforie wpadają,
a w ich żyłach jedna płynie krew!
Słuchaj ANTYMOTOLISTY Zientarskich
od poniedziałku do piątku między 16:00 a 18:00.
Tylko w Antyradiu!!!
źródło:
http://www.antyradio.pl/
Mimo, że nie jestem fanką samochodów audycję Zientarskich słucham z miłą chęcią. Pasja mówi za nich.
Fajnie się ich słucha,mimo,że ja zdecydowanie nie przepadam za motoryzacją. I te ich "ścieranie się" jest najfajniejsze w tym wszystkim,ich historie opowieści,jeden na drugiego sie drze ze to nie tak.. lubię to

Przyzwyczaiłam się juz,mimo,ze na poczatku nie byłam tym zachwycona i ze to jeszcze w takiej godzinie w której najczesciej słucham AR. Teraz wręcz mnie to cieszy .
Dokładnie, panowie sa tak uroczy w tym, co robią, ze słucha się ich z przyjemnością :]
na poczatku tez sceptycznie podchodzilam do zmian, ktore nastapily wiosna.. i trochę bylam zła że będę slyszeć mojego kochanego franka godzine krócej... ale z czasem przywyklam i bardzo lubie sluchac tej audycji ;D podoba mi sie to ze mimo tego iz nie mam zielonego pojecia o motoryzacji to rozumiem to co mowia ;D i zaczyna mi sie udzielac ich pasja ;D
na poczatku tez sceptycznie podchodzilam do zmian, ktore nastapily wiosna.. i trochę bylam zła że będę slyszeć mojego kochanego franka godzine krócej... ale z czasem przywyklam i bardzo lubie sluchac tej audycji ;D podoba mi sie to ze mimo tego iz nie mam zielonego pojecia o motoryzacji to rozumiem to co mowia ;D i zaczyna mi sie udzielac ich pasja ;D
No widzisz, teraz masz okazje to swoje pojecie odzielenic 
Jakoś Antymotolista nigdy mnie nie rzucała na kolana. Wolę Pełne Obroty

sasasasasasasa
Jakoś Antymotolista nigdy mnie nie rzucała na kolana. Wolę Pełne Obroty

sasasasasasasa
Dla każdego coś dobrego jedni to drudzy co innego ja osobiście uwielbiam antymotoliste i licze że absurdy o ktorych mówią panowie Zientarscy juz niedługo zagoszczą na forum i portalu( portal już niedługo) te wszystkie dziwne smieszne przeróbki samochodów, znaki typu zakaz ciężarowką a na dole nie obowiązuje ciężarówek tak tak nie tylko słyszeć te absurdy ale także widzieć... spoko za niedługo bedzie wszystko hulać pelną parą
A ja jako redaktor ds. motoryzacji postaram się żeby ruszyło jak najszybciej

. Bardzo przykro mi czytać ze większość osób nie interesuję się motoryzacją

ale mimo to apeluje do Was Drodzy Forumowicze żebyście przysyłali nam ciekawe motoryzacyjne zdjęcia gdy już bedziemy mieli gotową galerię. O wszystkim będziemy na bieżąco informować
Jak narazie mało osób wykazało zainteresowanie motoryzacją, ale wcale nie przeszkadza to nam w słuchaniu Panów Zientarskich

So... Puzon - don't worry... everything's gonna be alright

Yeah...
Myślę, że jacyś motomaniacy z czasem zawitają do antyportalu :]
Ja pogę przesłać fotkę rowera