Antyforum

Pełna wersja: skąd się biorą makaki czyli zarys ogólny sylwetki;p...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
sam nie wiem dlaczego, może z powodu przepracowania, może z powodu zbliżającej się sesji zacząłem zacząłem przeglądać sieć w poszukiwaniu jakichś informacji o Makaku, w poszukiwaniu czegoś, czego bym nie wiedział...
ale może od początku, krótki życiorys z onetu:
Piotr Szarłacki
Urodzony 3 kwietnia 1967 roku w Warszawie.
Na dziennikarstwo dostał się za sprawą konkursu organizowanego przez "Razem", indeks za debiut. Ze studiów zrezygnował na drugim roku, z powodu "ekonomii politycznej" oraz zamiłowaniu do alkoholu.
W Radiostacji pracuje od początku jej istnienia, prowadząc "Makakofonię" oraz "Podwodną Amerykę".
...a w Rockradiu (pamięta ktoś jeszcze Rockradio???!!!!!!) prowadził "podwodną Makakofonię"...
Hobby - muzyka, książki, film, Maria Konopnicka.

tutaj znajdziecie bardzo ciekawy wywiad z nim(też onet):
http://rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM...9&OS=38324

a tera pozwolę sobie zacytowac bardzo siekawą wypowiedź:
"Piotr "Makak" Szarłacki - generalnie gitariada, ale skoczył z tej liny nad Wisłą, czego ja bym nie uczynił, nawet gdyby mi płacono. Gdy kiedyś próbowałem swoich sił jako redaktor w radio, to był moim realizatorem audycji. W momencie, gdy w czasie drugiej godziny zobaczyłem, że mało mu się paszcza nie rozerwie od ziewania - pojąłem, że nudzę jak chuj i nie moje tu miejsce. 3 na 6."
Kazik Staszewski. Machina, luty 2002

i jeszcze zdjęcie Makaka z włosami;p

tu już bez włosów, ale z Jurkiem Owsiakiem w "Makakofeinie"

jak wiecie więcej to piszcie...
no chyba serio nie masz co robić ;/
nie być synek taki krytyk;p człowiek się tu stara, a ty co? załóż jakiś ciekawy wątek lepiej... Wink
Co do tego Rockradia, to gdzieś na forum (nie chce mi sie teraz szukać) poruszaliśmy już ten temat. A Podwodne Makakofonie były cudne, nie ma co dobre czasy się przypominająWink
Ale nie jest źle, dużo go w końcu w AR!

Poza tym ważne, co warto dodać, jest jego zamiłowanie do Pana Maleńczuka, 'maciek maleńczuk jest moim idolem' i te sprawy Wink
Zna się chłopak na rzeczy, a to co robi, ku chwale muzyki niewątpliwie idzie;
Do samej biografii jeszcze, był taki motyw że za granicą siedział po tych studiach wspaniały, tak coś mi się przypomina mało konretnie.
Co jeszcze? W kwietniu impreza mu się szykuje, 4dyszka już; a poza tym jest numerologiczną 3ką jak dobrze pamiętam i horoskopy wszelkie w jego zainteresowanie wchodzą takżę.

Pozdrawiam i w przeciwieństwie do kolegi 2posty wyżej, projekt jak najbardziej wspieram,
fa
no i kariere mmuzyczna robil chyba co nie? Big Grin
Przekierowanie