Kolejny koncert 19 maja. Czy może mi ktoś opisac miejsce w Katowicach gdzie to się ma odbyć? Albo jak dojśc do tej ulicy Augusta chełkowskiego,przy której jest ten instytut?? Jak dojśc od PKS-u rzecz jasna
A własnie przeczytalam że ten instytut jest imienia chełkowskiego a ulica uniwersytecka.. no niech się zdecydują. JAk ktoś wie coś więcej to niech da znac

Dzieki!
Ehhh no instytut fizyki

ale nie wyjasnie jak dojść, nie potrafię - prędzej bym zaprowadziła

, no niestety pozostaje Ci dopytać na miejscu- nie jest to daleko od centrum, więc trafisz bez problemu

Spoko trafisz bo będzie słychać a na wieczór jak nikt nie nie ubiegnie to postaram się jakąś mapkę przygotować bo teraz nie mam czasu
Ja tam czekam na Strachy Na Lachy...ciekawe gdzie beda grac :]
Jesli intytut fizyki jest blisko (jesli nie dokładnie w tym samym miejscu) instutu matematyki to spokojnie bliziutko dworca. Będzie słychać :] Jeśli się mylę, to mnie poprawcie, ale trafić trafię na pewno

no to bosko .. na mapie jakos w prawo i w góre z tego co sie zorientowałam.. ale to juz reszta na miejscu jakos. Jak sie zgubie to po rodziców zadzownie

Tak jak obiecałem w załączniku dojście (oczywiście na pieszo) ulica mickiewicza i skargi to te dwie na których mieści sie dworzec PKS jeśli ktoś bedzie pociągiem to jak wyjdzie z dworca PKP to caly czas prosto (przechodzimy przez ulice mijamy fontanne z żabą dochodzimy do świateł i juz widać empik) aż dojdzie do empiku i alberta tam juz jest skargi więc może korzystać z mapki
Wielkie dzięki!

a ja mam prośbę, bo nie wiem czemu, ale na moim kompie nie ładuje się w ogóle strona antyradia, ani nic, czy mógłby ktoś tu napisać cały program tych koncertów w warszawie? jeśli jest już znany, a jeśli nie to prosiłbym o informowanie na parę dni przed

21 kwietnia: T.Love (Warszawa); Homo Twist (Śląsk)
19 maja: Oddział Zamknięty (Warszawa); Cool Kids of Death (Śląsk)
23 czerwca: Hey (Warszawa); Grabaż i Strachy na lachy (Śląsk)
14 lipca: Grabaż i Strachy na Lachy (Warszawa); Lady Pank (Śląsk)
25 sierpnia: Homo Twist (Warszawa); T.Love (Śląsk).