Antyforum

Pełna wersja: blondynki czy brunetki?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
z tego co przeczytałem w relacji napisanej przez tynę (niestety nie mogłem słuchać) wczoraj w audycji dyskutowano nad wyższością kobiet o jednym kolorze włosów nad tymi drugimi.
jakie jest wasze zdanie?
blondynki czy brunetki?
ja oczywiście wybieram blondynkiSmile no, nie ma dla mnie innej opcji;p
Oczywiście, że blondynki! A już najwyższą formą jest typ, który określam jako "rockowa Barbie" Wink
rockowa barbie? rozwiń...
rozwiń... użyj wyobraźni.... Zgrabna, długonoga, blond - długowłosa - pachnie seksem z 50 metrów... a tu surprajz w postaci wyrafinowanych gustów muzycznych i, zaskakująco kontrastujące z wyglądem, IQ... Mam nadal rozwijać...?
fakt, jedno nie wyklucza drugiego.
ale dlaczego jak zgrabna, długonoga, pachnąca seksem z 50 metrów to od razu barbie?
A może tak coś o blondynach i brunetach? Wink Panie również powinny mieć prawo wypowiedzi Big Grin Ja stawiam na blondynów, takich błękitnookich Smile

Cytat:
Autor Magdalena - Dzisiaj 19:23
rozwiń... użyj wyobraźni.... Zgrabna, długonoga, blond - długowłosa - pachnie seksem z 50 metrów... a tu surprajz w postaci wyrafinowanych gustów muzycznych i, zaskakująco kontrastujące z wyglądem, IQ... Mam nadal rozwijać...?

Dodałabym do tego tleniona blondynka i mamy pełny obraz "rockowej Barbie" Wink

onan napisał(a):
fakt, jedno nie wyklucza drugiego.
ale dlaczego jak zgrabna, długonoga, pachnąca seksem z 50 metrów to od razu barbie?

naturanie, ze nie od razu... Brunetki na przykład nie budzą takich skojarzeń, a też zdarzają się zgrabne, długonogie i pachnące seksem Wink Chodzi mi o przypadek, że patrzysz, wydzisz, myślisz "barbie" - a tu takie miłe zaskoczenie...

A faceci.... hmmm... zdecydowanie niebieskoocy bruneci Wink

dla mnie nie ma oznicy czy blond czy brunetka musi fajnie wygladac i tyle Big Grin
a jak ma krecone wlosy to łąaaaa jestem juz na orbicie jakos cholernie mnie to kreci Big Grin

El Duce napisał(a):
a jak ma krecone wlosy to łąaaaa jestem juz na orbicie jakos cholernie mnie to kreci Big Grin

Też mam coś takiego Smile

Przestańcie, bo popadnę w jeszcze większy samozachwyt Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie