Antyforum

Pełna wersja: komiksy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
gościem czwartkowego Makakartu był Paweł Nurkiewicz, przedstawiciel wydawnictwa komiksów.
jest może ktoś na forum, kto regularnie czyta komiksy? ja jakoś nigdy nie mogłem przekonać się do tego. ostatnio postanowiłem kupić sobie ten o żywych trupach. czytał ktoś, warto?
co w ogóle myślicie o tym gatunku?
komiksy są spoko Big Grin
GTO na przykład Dragon Ball ten drugi to kalsyk Big Grin
no i wiadome jeszcze przeniesione na ekrany tv Big Grin
ja polecam tak z polskich komiksów to: WilQ wyjebomba komiks szkoda tylkoz e tak rzadko wychodiz ale wart czekania Big Grin przynajmniej nic nie jest wymyslane na "hama" hehe Smile
Wilq przecież Smile
Ding - dong "Witaj kobieto. Zastalem Alc - Mana?"
"Dzień dobry. Owszem, ale nie wyjdzie. Kazał ci powiedzieć, że się źle czuje, ale tak naprawdę.... nie ma majtek... hi, hi, ho, ho, hu, hu..."
"Alc - Manie!"
"Cześć"
"Wyjdziesz?"
"Nie moge. Majtków nie mam. Musiałem się obwinąć ręcznikiem."
"No właśnie. Twoja sprzątaczka mi powiedziała, ale..."
"To matka moja. Zapamiętaj wreszcie."
...i żółw Maciuś. I tuńczyk. I Entombed. Aż się człowiekowi do Opola chce przeprowadzić.... Wink
I "Produkt" jeszcze.

Magdalena napisał(a):
"Cześć"
"Wyjdziesz?"
"Nie moge. Majtków nie mam. Musiałem się obwinąć ręcznikiem."

Smile hahahahaha. nie no, normalnie w tym tygodniu ide jakis komiks kupić;p

wilq swgo czasy gdy sie ukazal po raz pierwszy zgarnal wszystkie nagrody komikoswe Big Grin no a pierwsze egzemplarze musieli robic ponownie mimo to i tak je ciezko nabyc Big Grin
Polecam komiks rodzimy, który składał się tylko z jednego zeszytu a "Szninkiel" się zwał.
no i z zupełni innej beczki niż "Szninikiel" jajowe jak Wilq
http://www.bugcity.pl/index.php?strip_id=53
A ten ^^ widział ktoś taki komiks internetowy zwany:

RotflPG Smile?

http://rotflpg.kirtanoffice.com/

Komiks bardziej skierowany do fanów RPG ^^ ale inne osoby też mogą się z niego pośmiaćSmile najlepiej czytać od początku bo czasem komiksy się łączą ^^ znaczy są wykorzystywane historie itp. z poprzednich części Smile
Przekierowanie