przeczytałem dzisiaj na stronie pudelka taki artykuł:
http://www.pudelek.pl/artykul/2286/ivan_jest_pedalem/
interesuje mnie jakie jest Wasze zdanie
czy Misiek rzeczywiście wykorzystuje ten program, żeby sie wylansować? że nie prezentuje sobą nic ciekawego?
moim zdaniem, cięty, ale inteligentny humor doskonale pasuje do sytuacji, kiedy o 8 rano stoję w korku na naszych pięknych i gładkich drogach i jedyne co mam to ochotę, żeby komuś przypier...
śliskie, zawsze uśmiechnięte gwiazdy, które wejdą w dupę każdemu jakoś do mnie nie przemawiają. zresztą mysle, że wielu "porządnych" prezenterów radiowych i telewizyjnych mogłoby się od niego wiele nauczyć (dykcja, bogate słownictwo).
dobrze, że jest ktoś taki jak Michał, który nie boi się szokować i lać na wszystko i wszystkich...
ANTYLISTA czyli Michał F. i Kuba W. to audycja która potrafi rozbawić mnie do łez. Jest jak poranny zastrzyk z adrenaliny, po którym dodaje jeszcze pastylki w formie dobrej muzy..... i już jestem pozytywnie nakręcony na cały dzień!!!
...a artykuł o Miśku zamieszczony na "Pudelku" jest tak ambitny jak cały serwis Pudelek.pl
Misiek Kuba Antyradio - Dzieki za ANTYLISTE !!!
Dla mnie Michał Figurski jest bardzo dobrym dziennikarzem, ma to co powinien mieć dobry radiowiec - głos, wiedzę i wie, jak to wykorzystać, żeby słuchaczom poprawiać nastrój od samego rana. A Pudelka nie czytam, wolę plotki o znajomych, są ciekawsze

Wkręcilam w Antyliste całą moją Familię, większość znajomych plus pół firmy, więc "społeczeństwo" jest raczej nastawione entuzjastycznie. A redaktorzy "Pudelka" zwyczajnie zazdroszczą. Proste.
Michał jest jedna z tych osób w AR bez których radio przestało by istnieć nie mówię tu o fizycznym istnieniu o istnieniu w naszych (słuchaczy) głowach Antylista jest dla mnie fenomenem dlaczego ano dlatego że nie zgadza sie z ciemnota i walczy z nią, fakt faktem czasem przejawiając arogancje a nawet chamstwo ale jak by byli grzeczni i kulturalni kto by ich usłyszał pewnie nikt jestem za i na pewno Michał jest na mojej liście ludzi których szanuje
ta sonda nadaje sie na globala na portal a nie na forum na globalu wypowiedzą sie nie tylko fani Michała bo nie sądzę by ktoś z naszego grona mógłby go nie lubić
tamten post chyba nie doszedł wiec napisze jeszcze raz. Bedę trochę krytyczny i musze powiedzieć, że nie wszystkie żarty im wychodzą. Ale pewnie wynika to z tego, że wszystko odbywa się na żywo. Ogólnie jednak jest świetnie, cieszę sie, że niekótre sytuacje i elementy kiczu w polsce są wyśmiewane ik rytykowane w taki a nie inny sposób. To świetna audycja na początek dnia jak sie otwiera oczy.
pozdrawiam
Ja po prostu uwielbiam ten serwis :]
Jak delikatnie im dałam do zrozumienia, że życzę, żeby im serwer jak najszybciej padł, no to wykasowali mi wpis, oj niedobrzy ;-)
Figurski jest dobry w tym co robi i tego się trzymajmy.
Pudelek.pl- nie wchodze- tam straszy :twisted:
Pierwszą audycją,którą usłyszałam w AR była właśnie Antylista...i została "ulubioną"

pewnie dlatego,że ja mam właśnie takie poczucie humoru,z nutą pikanterii:3 oni dla mnie już na zawsze pozostaną legendą,zresztą jak cała ekipa^^
czym byłoby moje śniadanie bez antylisty w tle! michał figurski to świetny dziennikarz i tyle