Antyforum

Pełna wersja: Przedmiot pożądania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po długiej dyskusji, cechującej się wzajemnym zrozumieniem  Big Grin, w późnych godzinach wieczornych doszłam do wniosku, iż moim przedmiotem pożądania jest... łóżko Big Grin Pożądam go regularnie co 14-20 godzin, im większe tym lepsze Big Grin Poza tym chciałabym własne 4 ściany, samochód i dobę 48-godzinną Toungue
A Wy Questionmark

pozdrawiam Smile
ja bym chciał garaż w nim wystarczyłby mi:

-Shelby gt500
-Aston martin db9
- i jakiś ładny chopper najlepeij produkcji occ

do tego jakieś 10mln na koncie i całe życie żyłbym z odsetek

reszta jakoś by sie ułożyłaWink
ta pomarzyć
a ja bym chciał miec trochę spokoju;p żeby sie ode mnie odpieprzyli ci co sie mają odpieprzyć a potem sobie wszystko poustawiam po mojemu i będzie dobrzeSmile
Ee tamm Toungue
Ja bym chciała żeby pan od pewnego przedmiotu dał nam wszystkim święty spokój i generalnie zebym nie musiała sie martwic o jutro ToungueToungue I zeby zawsze starczyło mi na ksiazki i płyty. to jest to!

Ps: Jakbyśmy mieli dobę 48 godzinną to chcielibysmy 72...;-)
no w sumie masz racjęSmile
tyna: właśnie ujawniły się pierwsze objawy Twojego pracoholizmuWink
uważaj bo to chorobaLaugh

Dani86 napisał(a):
-Shelby gt500
-Aston martin db9
- i jakiś ładny chopper najlepeij produkcji occ

Ja jeszcze do tego dodam jakąś śliczną Alfę Romeo, albo Jaguara E-type i jestem szczęśliwym człowiekiem. (no, prawie szczęśliwym) Smile

Cytat:
tyna: właśnie ujawniły się pierwsze objawy Twojego pracoholizmu Wink
uważaj bo to chorobaLaugh

To, że o tej porze jeszcze jestem w pracy, wcale nie oznacza, że jestem pracoholiczką Toungue A wolnego czasu nigdy nie jest za dużo Smile

tyna1982 napisał(a):
To, że o tej porze jeszcze jestem w pracy, wcale nie oznacza, że jestem pracoholiczką

taa, podobno zaprzeczanie jest jednym z objawów uzależnienia Wink

przemyślałem sprawę...
tak naprawdę nie pożądam niczego więcej! ba, mam nawet za dużo, od ręki chciałbym się pozbyć auta, telefonu itd... niesamowite dupozawracacze!
a dzisiaj to już mam dość;p

onan napisał(a):
pozbyć auta, telefonu itd...

adres znasz co prawda twojego autka nie jest na mojej liście powyżej ale lepszy to niż nic a tak poważnie to nie wiem jak wy ale ja tak spojrzałem co mógłbym chcieć i specjalnie nie narzekam oczywiście zawsze mogło być więcej czasu kasy ale to co mam jakoś mi wystarcza i tak w głębi duszy chyba jestem zadowolony z życia a wy?

Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie