Antyforum

Pełna wersja: Liść
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zespół Liść powstał na początku 1998 roku. Założycielami zespołu są Robert i Piotr Budowski. Aktualny skład utrzymuje się od 2005 roku. Zespół tworzą: Piotr Turski, Robert Pietrzak, Marek Gąska, Gabriel Staś, Dawid Kiełbasa. W tym składzie zespół daje liczne koncerty ogólnokrajowe, zarówno w klubach jak i w plenerze.
Otrzymaliśmy kila nagród i wyróżnień, między innymi III miejsce na festiwalu "Ku Przestrodze" w Tychach, czy zwycięstwo na festiwalu Blue Blues w Częstochowie. Nasza muzyka emitowana była w kilku stacjach radiowych (między innymi radio Em), zapraszani jesteśmy na wiele imprez bluesowych w kraju. Wielkim sukcesem jest dla nas to, że potrafimy się odnaleźć w dzisiejszym muzycznym "świecie", grając prawdziwą i szczerą muzykę, jaką jest blues-rock. Chcemy dalej robić to, co kochamy, chcemy przekazywać bluesa młodym ludziom dalej, aby nie utonął on w morzu komercyjnego kiczu.

więcej o nas, jak i nasza muzyka znajduje sie na stronie:
http://www.lisc.prv.pl/
oraz
http://www.myspace.com/lisctychy
Liść??
hmmm...brzmi jakoś znajomoSmile)
czy to przypadkiem nie wy graliście 8 maja na dniu elektrona w Gliwicach??
tak graliśmy ale niestety tylko 20 min ;( straż akademicka przerwała impreze ...
no to słyszałam wasSmile)
byłamSmile
no niestety...nie mogliście się w pełni zaprezentować...bo 20 minut to tyle co nic..ale 3mam za was kciukiSmile)
może na innej imprezie zaprezentujecie się w pełni i nikt wam nie przeszkodzi!!

mag napisał(a):
no to słyszałam wasSmile)
byłamSmile
no niestety...nie mogliście się w pełni zaprezentować...bo 20 minut to tyle co nic..ale 3mam za was kciukiSmile)
może na innej imprezie zaprezentujecie się w pełni i nikt wam nie przeszkodzi!!

no ja też was słyszałam Happy i jak to się ostatnio mówi w niektórych kręgach "jak dla mnie booomba" ... Rotfl <tylko bez skojarzeń wybuchowo-akademikowo-ewakuacyjnychToungue tak mi się napisało no> Rotfl
Już przed elektronem weszłam na waszą stronkę i kawałki naprawdę wpadają w ucho... więc trzymam kciuki i życzę powodzenia ... Najważniejsze to być sobą, a jeśli gracie to co lubicie i przekazujecie to, co dla was ważne to naprawdę spory sukces w świecie komercji i grania "pod publikę" <respect> pozdrawiam

dzieki:-), może kiedys uda nam sie zagrac normalny koncert w Gliwicach Big Grin
z chęcią przybędę posłuchać i popatrzeć Wink
na elektronie niespecjalnie mi się udało , jak zresztą całej reszcie tam będących <a szkoda>

Stachu napisał(a):
dzieki:-), może kiedys uda nam sie zagrac normalny koncert w Gliwicach Big Grin

a jak nie w Gliwicach to np. w Zabrzu...SmileSmile jest takie magicznie miejsce..gdzie jest fantastyczna atmosfera-ck wiatrak...tam na pewno nikt Wam nie przeszkodzi!!
3mam kciukiSmile

Zapraszam na nasz koncert ktory odbędzie się na zlocie motocylklowym Spiders fg Zawiercie impreza odbędzie się w ośrodku charcerskim w Kostkowicach za Kroczycami
Zapraszam na koncert !!!!: 29 Czerwca w tyskim Skupie Kultury wjazd 5zł ; po koncercie odbędzie się jam session Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie