Jesteście super.Kiedyś grała tak Wawa na początku lat 90-tych.Wtedy w Wawie Tomek WOJCIECHOWSKI robił audycje "Kamienie milowe rocka".Właściwie robiliśmy to razem. Tomek grał muze i czytał teksty, które mu przygotowywałem.Tłumaczenia tekstów,historie zespołów.Wawa puszczała to po 23.Teraz dzięki Wam mogę słuchać takiej muzy od skowronka do żaby.Wielki dzięki.Zostałem Antyfanem.Róbcie tak dalej.Pozdro.
bardzo mi miło że taka osobistość na sie w szeregach, fanów AR, trafiła
jeśli masz ochotę załóż temat o audycji "Kamienie milowe rocka" chętnie bym się dowiedział coś więcej o samej audycji i jej autorach z racji ze w Polsce internet na początku lat 90 był słabo rozwinięty nie ma specjalnie wzmianek o tej audycji
ciekawe czy na forum jest ktoś kto słuchał waszej audycji, a może właśnie dzięki temu tematowi zawitają nowi usersi
zachęcam do pisania

ehh, nas tutaj takich antyfanów jest całą masa

)
słucham antyradia już od prawie 2 lat..słyszę jak radio ewoluuje, jak się zmienia...<tzn. zmieniają się audycje>
ale jedno wciąż pozostaje to samo-muzyka

i to wszystko stanowi o sile tej stacji

)
ja sie tylko mogę podpisać i podpiąć pod wypowiedzi poprzedników
chwała niebiosom, że jest Antyradio
inaczej radio w moim pokoju byłoby naprawdę zbędnym sprzętem, bo niby czego tu słuchać?

...only ANTY

hmm...no tak gdyby nie antyradio świat byłby smutny i taki nudny..taki paskudny....ale chwała za to, że jest!!

Jestem dziewczyną a mimo to uwielbiam słuchać Antyradia.. nie ma tu pustych tekstów.. ani lania wody.. jest jedno cala prawda i tylko prawda.. może słodze ale tylko dlatego że nie umiem już słuchać innej stacji.. muzyka któtą puszczacie też jest super

tylko jakoś nigdy nie słyszałam Nirvany.. może dałoby sięcoś z tym zrobić

tylko jakoś nigdy nie słyszałam Nirvany.. może dałoby sięcoś z tym zrobić

Nirvana leci i to nie raz, ale prawie zawsze jak leci nirvana to leci jedyna słuszna piosenka: "Smells like teen spirit"
Y.. zwątpiłam właśnie czy jestem dziewczyną

Mimo wszystko Nirvana leci. ;-)
Y.. zwątpiłam właśnie czy jestem dziewczyną

Mimo wszystko Nirvana leci. ;-)
yyy...ja mam cały czas takie wątpliwości...
ehh...Nirvana...klasyk;p....nieśmiertelni...
którąś trzeba przekonać? :>