Antyforum

Pełna wersja: Pobieralnia audycji Krzysztofa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niedługo będzie rok jak zainteresowałem się Wieczornymi rozmowami Krzysztofa. Zauważyłem, że żywe słowo bardzo przemawia i łatwiej dociera do mnie. Pomyślałem, że może i inni mają podobną wrażliwość, a najlepiej, gdy usunie się przeszkodę w postaci dostępności. Początkowo były to nagrania magnetofonowe, które rozprowadzałem po trzeźwiejących znajomych. Później okazało się, że jest możliwość wprowadzania mp3 do internetowego archiwum. Tutaj założyłem, by te pliki były możliwie małe, czyli obniżyłem jakość do granic jakości dźwięku (niżej to już jak w słuchawce telefonicznej) oraz sygnał jest monofoniczny. Krzysztof doradził, by skracać i wyciszać fragmenty muzyczne. Taki rozmiar przyjmował też portal O2, do odsłuchu bezpośredniego na wrzucie.
W przeciągu tego roku zmieniła się lokalizacja tych mp3 i teraz jest na Dzień po dniu (lokalna strona trzeźwiejących alkoholików)
Miłego słuchania i PD Wojtek
Ps Podawałem też współrzędne ścieżek do nagrywania krążków cd audio (np dla terapeutów, albo do niesienia posłania), ale wycofałem się z tego, bo nie było zainteresowania.
Do nagrywania audycji skłoniło mnie to, że do obsługi radia potrzeba jest wykonać kilka ruchów i przyznam nie zawsze się to powodzi. Program do odsłuchu pobiera się z adresu (uwaga od razu się pobiera instalator dla aktualnego i stabilnego screamera)
http://eaz.diinoweb.com/files/screamer/screamer038.exe
i ustawia się język wg sposobu:

Polecam zabawę z wyszukiwaniem stacji. Nigdy nie posłuchałbym bossa novy, albo reagge, których i tak mam pół dysku, a nie chce mi się tam sięgać. Antyradio Katowice i Warszawa są już w wykazie stacji tego screamera oraz jest tam opcja nagrywania (jeśli komuś nie odpowiada jakość archiwum).
korzystam z tego już od dawna...fajna sprawaSmile)
polecamBig Grin
Zawiadamiam, że zmienił się adres pobieralni nagrań z Antyradio:
http://dzienpodniu.orangespace.pl/
Miłego słuchania Wojtek
Ps Ze starego adresu na webparku można jeszcze korzystać do końca maja b.r.
Przekierowanie