Antyforum

Pełna wersja: Paradise Lost - In Requiem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Wreszcie Paradise troche inny jak Depeche-szowski. 21.05.2007 wydane zostało In Requiem, płyta ktora mile mnie zaskoczyla. Plyta na ktorej wreszcie slychac Paradise z dawnych lat. W zasadzie mozna by ta plyte ciachnac na pol i smialo powiedziec ze w pierwszej czesci mamy Paradise z okresu Icon i Draconian Times ( dla mnie najlepszy produkt PL ) a w drugiej Paradise eksperymentujacy i trzymajacy forme z ost plyt. Dobre ale juz wyswiechtane i z lekka nudzace pomysly na nowe kawalki. Krotko - to juz bylo. Wiem ze niektorym pasuje Paradise Lost w obecnej formie ale ja to bym znow chetnie zostal poczestowany czym na miare As i Die !!!
Ogolnie polecam. Na 10 daje 6.
Zgadzam się w 100%.Brakuje kawałków w stylu "True Belief" czy "As I Die".No cóż chyba te czasy już nie wrócą chociaż widać że Paradise Lost ostatnią płytą chciał nawiązać do starszych płyt.Osobiście te Depeche-szowskie mi nie podchodzą i mam nadzieje że PL w następnych płytach będzie odchodził od tego stylu.Płytke In Requiem oceniam na 5/10.
Widze ze ten temat to Lost Paradise ...
Pozdr. alex_
Temat martwy....
Może ogolnie sobie tu o Paradise Lost ponawijamy ???
Wydaje mi sie ze jest to na tyle zacna kapela ze napewno ktos kiedys o nich slyszal lub sluchal ich jakiegos tworu.
Wiec zapraszam do posta Straceńców.
..:: Lost :: Paradise ::..
http://s7.gladiatus.pl/game/c.php?uid=24064
a tu jest oboz stracencow
Wink
Requiem to dobra plyta, choc jej druga polowa juz jest nieco monotonna. Chlopaki wracaja wedlug mnie powoli do starej formy i na pewno lepiej im to wychodzi niz (niestety) Metallice.
Przekierowanie