AHA pytanie do wszystkich

Cóż to się dzieje, jeśli nie można wejść na forum??Wywala naszą Mag i już dziś podejrzewała, że ją zablokowaliśmy - bzdura przecież

<ale jej to wyperswadowałam, bo u mnie też się podobnie działo>
Objawy są takie --wyskakuje jakieś białe okno z tekstem i nie można sie zalogować

Więc help! To samo mija czy jest jakaś specjalna procedura? I czy to w ogóle ma związek z forum, czy to zwykłe problemy techniczne z netem użytkowników - w tym wypadku Mag ;(
Ma ktoś pojęcie, czy to tylko my mamy takie "paranormalne problemy" ?
Plissss o odzew
czasem tak jest jak na serwerze coś robi desk (dostawca naszego serwera)
mi się tez tak czasem dzieje (a raczej mnie chyba chłopaki nie chcą zablokować

)
jak po kilku odświeżeniach nie bądź działać proponuje sczyścić cookie
ewentualnie zresetować neta w domu jak problem nie minie i będzie się powtarzać ręcznie jej zrobię nowe konto i wyślę hasło i login a potem sobie zmieni
a raczej mnie chyba chłopaki nie chcą zablokować
Patrzajta ludzie jaki pewniak

hehehhh
nie wiem jak ale udało mi się zakogować i wejść

)
co prawda tak kombinowałam, ale wykombinowałam

zróbcie coś, żeby o noramalnie działąłąo...
zróbcie coś, żeby o noramalnie działąłąo...
to nie od nas zależy, jeszcze
ja bym to dla zobrazowania porównał do windy idziesz na imprezę do kumpla 11pientro a tu winda nie działa to nie jego wina tylko dostawcy czyli spółdzielni bądź otisu
tak też jest z naszym serwerem coś sie deskowi sypnie czy jak i chwilowo jest problem, ewentualnie jeśli natka wchodziła a ty nie w tym samym czasie to szukałbym przyczyny u dostawców swojego neta, mogli oni coś zrobić
tak czy owak na bank to nie wina antyportalu, my szanujemy userów
a raczej mnie chyba chłopaki nie chcą zablokować
Patrzajta ludzie jaki pewniak

hehehhh
no w sumie mam wyniki testów na zabezpieczenia i jesteśmy dobrze zabezpieczeni przed włamem więc dostać sie z powrotem może być kłopotliwe
Kurcze nas chyba też (jeszcze) nikt nie chce zablokować

co?
Userów szanujecie, "userki" (aktywne użytkowniczki lepiej brzmi

) myślę też , hm?

...
nikt nie dostaje bana za to ze w jakimś tam poście nie zgadza sie z innymi
bana wbrew pozorom nie jest tak łatwo dostać, trzeba być aż nadto wulgarny wobec innych userów, musiałby szydzić i obrażać osoby związane z muzyką czy radiem w obraźliwy sposób bo jak ktoś tam pisze nie lubię wokalisty x bo wydaje sie taki drętwy to nie jest zniewaga tylko jakieś tam zdanie komentarz dopiero kwestie ja bym go zaje... tego sku... niech sie nie pokazuje w katosach bo nakopie jemu do du.. itd. w tym momencie na bana sie zasłuży ale i tak pierw jest jakieś ostrzeżenie ewentualnie moderacja postów np. taki buntownik miałby możliwość publikować posty dopiero po zgodzie kogoś z moderatorów bądź adminów
tak wiec banów tak szybko nie rozdajemy jak musimy w końcu nam zależy by był ruch na portalu i forum no i po to stworzyliśmy ten portal aby można było wyrazić siebie i pogadać z ludźmi z którymi łączy nas wspólne słuchanie AR i nie tylko
w dalszym ciągu muszę kombinować jak się da, żeby mi wyswietliło tę stronkę i nie pokazywała mi się biała planasza z napisem od którego robi mi się niedobrze...ale jakoś daję radę...nie wiem jak długo, ale radze sobie;p
2046654 moje gg jak będziesz mieć cały czas problem z tym napisz mi konkretnie co ci się wyświetla i kiedy czy po wpisaniu
http://www.antyportal.net czy przy logowaniu usera czy przy forum czy gdziekolwiek indziej
może coś poradzimy