Antyforum

Pełna wersja: Pożegnanie TOMKA SADOWEGO....
Aktualnie przegl±dasz uproszczon± wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzi¶ pi±tek 17 sierpnia...... Ostatni dzień Tomka w AR..... Sad(((((((

Proszę o komentarze......

poł±czmy sie w bólu.....
Smutne s± lasy
Smutne s± góry
SADZIO opuszcza
Antyradia mury

Smutni s± fani
Smutne s± fanki
TOMKU nie odchodĽ
Krzycz± kochanki

Puste konkursso
Pusty dyżurek
TOMKU pozostań
Prosimy czule

Pamiętaj zawsze
SADZIKU drogi
Gdy od wędrówki
Spuchn± Ci nogi

Że jest gdzie¶ Takie
Miejsce na ¶wiecie
Gdzie uwielbiaj±
TOMKA S. przecie
Słyszałem tylko koncowke;/ odchodzi gdzies indziej?? wyrzucili go??

Ale go szkoda;/ Taki zarabisty był

Jeszcze nie miał urlopu nie dziwil bym sie jakby se jaja robiliSmile
Jutro w deckarocku....... po raz ostatni. Prawdopodobnie idzie do Planety!!!
ja jakoś nie w temacie..nie było mnie przez ostatni tydzień na Śląsku...

ale to co tu czytam nie nastraja mnie jakoĹ› optymistycznie...Sadowy odchodzi....wielka szkoda..wielka strata....a do tego, ĹĽe niby do Planety....<kurde...jak ja nie lubiÄ™ tej stacji...>

no nic...ale wielkie dzięki, za to co było...a było pięknie i zabawnie...już żaden duet...nie będzie taki jak ten Sadowego ze Smolem...SadSad

szacunek
łojacie, nic nie wiedziałem, szoku toche mam, ale Sadowy to zakrecony człek, wiec sie nie dziwie niczym, moze je\go decyzja moze jego zwierchnikow Smile
Pozdro, i rozkrecaj planete, widocznie im kiepkos idzie dlatego Cie potrzebuja Big Grin
Sadowy ma isc niby do planety. Popatrzcie na link o Antyradiu w Krakowie: http://www.mediarun.pl/news/id/22208/ant...w_krakowie
"W poniedziałek KRRiT podjęła uchwałę o zmianie nazwy krakowskiego Radia Planeta właśnie na Antyradio. Rozgłośnia zastąpi tamtejsze Radio Planeta."

Moze jedno ma z drugim cos wspolnego?

bogld napisał(a):
Sadowy ma isc niby do planety. Popatrzcie na link o Antyradiu w Krakowie: http://www.mediarun.pl/news/id/22208/ant...w_krakowie
"W poniedziałek KRRiT podjęła uchwałę o zmianie nazwy krakowskiego Radia Planeta właśnie na Antyradio. Rozgłośnia zastąpi tamtejsze Radio Planeta."

Moze jedno ma z drugim cos wspolnego?

Jesli dobrze zrozumialem ten cytat, to nie wierze, ze obecna KRRiT mogla podjac taka decyzje. Kaczory wola Antyradio? Big Grin

No ale halo hej.. własnie byłam na stronie Radia Planeta i wiele osób ł±czy AR i radio planeta.. i nawet siedziba jest taka sama. No to jak to jest?
No a poza tym radio planeta gra dodę i zdaje sie, że to jest co¶, ala znienawidzone przeze mnie radio zet czy rmf fm. Sadowy podj±łby tak± decyzje o zmianie radiostacji. Być może, ale dla mnie to jaki¶ idiotyzm, no nie wiem..

A no i co dziwne, to Tomek Sadowy mówił w ostatnim dekarocku: do usłyszenia za tydzień! To tak jakby dekarock miał trwać nadal.

Darka napisał(a):
No ale halo hej.. własnie byłam na stronie Radia Planeta i wiele osób ł±czy AR i radio planeta.. i nawet siedziba jest taka sama. No to jak to jest?

AR i Planeta maj± tego samego wła¶ciciela Wink

Na stronie antyradia nadal Tomek widnieje jako szef anteny. Czyżby nie zrobili aktualizacji?
Stron: 1 2
Przekierowanie