Antyforum

Pełna wersja: Lubimy się bać? czyli oglądamy horrory
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W związku z ostatnim tematem Machiny..
Lubimy się bać?
Ogladamy horrory?

Ja osobiście nie, bo póxniej spać nie mogę i doszkuję się dziwnych rzeczy.. Nie oglądam horrorów, o mnie to nie kręci. Jesynie thrillery jakieś takie typu ostatni "zodiak"- to jest ok.
kocham zywe trupy!
jak tylko zobaczyłem noc... to nie mogłem się od nich uwolnic. zbieram filmy i komiksy. śni mi się potem to biegające ścierwo po nocach, ale jakoś nie zabija to fascynacji;p
KOCHAMY horrory
Kochamy horrory!!!
Boże jak ja kocham się bać!
Potrafie pół filmu w kinie przepiszczeć, oglądać przez palce(przyznaje bez bicia jestem słaba psychicznie pod tym względem) ale ja KOCHAM się bać, kocham adrenaline i w ogóle....
No wiadomo nic mnie tak nie przeraża jak mój ojciec wracający z wywiadówki XD
ale generalnie Horrory są THE BEST.
A właśnie słyszeliście,że ten.. no.. hm? jak mu było..?
ach,chyba ten Wesołowski (aktor) dziś w dzieńdobry TVN(ja pieprze ale reklamaX) mówił że powstaje polski horror....
ja jakoś odnoszę się do tego wydażenia z dystansem, ale zobaczymy co to będzie.
Może pierwszy raz polskie kino zgrozy nas miło zaskoczy?
tak,tak sina...(ty stupid doll!)
*WYDARZENIA*
;D
Oo włąsnie. Mówił, słyszałam z drugiego pokoju..
I ja odnoszę się baaardzo sceptycznie, bo zauważcie że nam kryminały nawet nie wychodzą. Polacy nadają się do komedii, każdy film wychodzi śmieszny. Wczoraj oglądałam Komornika z Chyrą i ten film nawet momentami mnie śmieszył.. Każdy polski jest z nutką humoru i jakoś nie wyobrażam sobie horroru w naszym wydaniu.
Nie lubię się bać. Horrorów nie oglądam, bo jak są dobre to się boję, ajak niedobre to spadam z fotela ze śmiechu i się na mnie współoglądacze obrażają Smile
Przekierowanie