[
attachment=149][/b][/align]od 'andrzejek' rozpoczął się okres wróżb i życzeń na nowy rok,więcwszystkim postowiczom,życzę spełnienia wszystkich dobrych wróżb i zapraszam do podzielenia się,owymi,na forum,aby rok 2008 przyniósl tylko dobre rzeczy!pozdrawiam
Na życzenia noworoczne chyba jeszcze trochę za wcześnie, ale skoro temat już został podjęty, to życzę sobie zdanej sesji i dużo śniegu na narty.

To z tych przyziemnych prozaicznych życzeń.

Na życzenia noworoczne chyba jeszcze trochę za wcześnie, ale skoro temat już został podjęty, to życzę sobie zdanej sesji i dużo śniegu na narty.

To z tych przyziemnych prozaicznych życzeń.

Sobie? Oj, ty egoisto! A co z nami?
Ojej. Co za wtopa.

Oczywiście wszystkim życzę tego samego co sobie i jeszcze więcej (szczególnie śniegu).

Ojej. Co za wtopa.

Oczywiście wszystkim życzę tego samego co sobie i jeszcze więcej (szczególnie śniegu).

Śniegu? To znaczy, że mnie nie lubisz
Dla mnie to średnia przyjemność brnąć w zaspach po pas (jak onegdaj) 
Jako egoista stwierdzam, iż lubię śnieg. Przeto życząc więcej śniegu życzę drugiej osobie dobrze.

no dobra!!! ja przyjmę każdą ilość śniegu! i nawet trochę mrozku,ale tylko na pierwszy dzień Świąt,bo drugiego dnia tu nie świętują,pozdro
Mi śnieg nie przeszkadza, im więcej, tym lepiej

Niech zasypie cały Śląsk i będzie tak przyjemnie biało

łe, nie przepadam za śniegiem. ale skoro inni lubią, to będę miła

i zgodzę się żeby popadał. ale jak już, to porządnie. mają być minimum metrowe zaspy, a najlepiej dwu

tak żeby samochody i komunikacja miejska jeździły z prędkością 5 km/h , a najlepiej żeby wcale

. a życzę sobie tego już dzień przed wigilią, bo chyba będę mieć zmianę popołudniową w ten dzień, a z powodu wielce intensywnych opadów śniegu pewnie by zrobili wolne, gdyż pracownicy nie daliby rady dojechać