Jakie wrażenia??
Dla mnie jest genialna. Przede wszystkim pojawiło się to czego mi najbardziej brakowało: to co aktualnie jest w eterze.
Wielki plus!
Trzeba przyznać, że się postarali i w końcu zrobili porządną stronę. Ale nadal mają nieaktualne notowanie Turbo Topu i Antylisty

na początku myślałem ,że wlazłem na jakąś amerykańską strone,bo miałem chwilowe kłopoty z netem,ale po chwili stwierdziłem że w stanach nie ma miasta:Katowice,Kraków czy Wawa,jest naprawdę ok!
oklaski...

jak dla mnie fantastyczna

Oczywiście, bardzo fajna strona ale już oczywiście zauważyłam, że zapomnieli o Kasprolu weekendowym no i notowanie Antylisty jest stare

No i na moim kompie jest czarno i nic się nie otwiera
"Ciemność, widzę ciemność"
nie wiem czemu ale po zmianie stronyAR trudniej zapodaje się radio online ,a z innej bajki/:Kaczyński zmienił czas w Polsce??? bo ciągle jest 1 godzinka do przodu na portalu??
Kaczyński zmienił czas w Polsce??? bo ciągle jest 1 godzinka do przodu na portalu??
A masz ustawioną odpowiednią strefę czasową w profilu?
EDYTA:
Pozatym coś ta automatyczna zmiana czasu coś nie chodzi chyba najlepiej więc lepiej ją wyłączyć ;P
Kaczyński zmienił czas w Polsce??? bo ciągle jest 1 godzinka do przodu na portalu??
A masz ustawioną odpowiednią strefę czasową w profilu?
EDYTA:
Pozatym coś ta automatyczna zmiana czasu coś nie chodzi chyba najlepiej więc lepiej ją wyłączyć ;P
krs lysy komo:ooooo już ktoś zmienił zegareczek!,teraz jest ok,apropos:Hiszpania jest w tej samej strefie czasowej//
Zauważyłam, że nowa ramówka na stronie AR nie jest do końca prawdziwa

Dzisiaj między 8a 10 było "Jak minął tydzień... " a nie koncert.
Ale jestem czepialska

Punkt G. miał być jutro o 8 i tak powiedziały studentki na początku a jest teraz czyli w sobotę po 14. A gdzie XL? Chyba nowa ramówka zaskoczyła same AR

albo pomyliły sie im taśmy