Antyforum

Pełna wersja: Figurski i Wojewódzki mówią nam papa..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://mediafm.net/radio/13511,Figurski-...o-ZPR.html

Pomimo, że to całkiem normalne, wręcz oczywiste to czuję się jakoś tak zdradzona. Figurski wydaje mi się być tym guru AR, który je stworzył i w ogóle. Antylista to podstawa. A tu braknie ich, i jakos tak.. mało fajnie.
I to na rzecz czego?
Eska..(!!) mam wrażenie, że poprzeczka zmalała do zera.

To norma właściwie. Po prostu jestem zaskoczona,niespodziewałam się.
I kto mnie będzie budził ???
no to dupa:/
wspaniały prezent świąteczny nam Panowie zrobili:/
Figurski to filar AR...Wojewódzki zreszta w mniejszy czy większy sposób <jak kto woli> też...niefajnie...
Sadsmiley02 To dzięki nim i ich audycji zaczęłam słuchać Antyradia. Kto mi będzie dotrzymywał towarzystwa przy śniadaniu?Sadsmiley02
Czuję się opuszczona przez naszego Ojca Dyrektora... Niezależnie kto ich zastąpi, będzie miał bardzo ciężko, na każdym kroku porównywanie do poprzedników.
Nie no, jesli nie będzie to tego typu audycja to nie będzie się ich porównywać.
ja wiem, że będzie mi brakować tych osobowości.
Od wczorajszego wieczora żyłam tą informacją, dziś rano spodziewałam się czegoś więcej, niż stare odgrzewane kawałki Antylisty Dry
Komentują wszyscy, tylko nie ci, których to najbardziej dotyczy, szkoda...
OK!!! Ale powstaje nowe pytanie::Co ONI zrobią bez nas,słuchaczy i słuchawek??Pójdą do 127ej edycji idola?Albo zaczną już odcinać kupony?
lubilem prase typu pudelkowa rano figurskiego jakos wojewodzkiego nie mialem okazji sluchac bo w szkole bylem ale to co zrobili to po prostu jest (@#$%^&*^%$#@)

P.S. Proponuje zeby nie ogladac wojewodzkiego w TVN niech cham zrozumienie jakie chujstwo zrobil AR. wszedzie tylko gonitwa za kasa w jakim my podlym swiecie zyjemy Sadsmiley02
hm, a wg mnie to kazdy kij ma dwa konce ...
- moze sie chlopcom pomysly skonczyly i zaczeli by nudzic ?
- moze nam by sie chlopcy zaczeli wydawac nudni ?
na pewno dla mnie to byli prowadzacy, ktorzy dobrze grali dystans do siebie i do rzeczywistosci wokol nas, nie wyczuwalem w ich programie zaklamania, no w kazdym badz razie, nie zawsze ...

pytanie do dyrekcji: co i kto zamiast ?
przydal by sie powiew swierzosci, byleby nie ktos udajacy/nasladujacy ...

PS: co = program poranny, kto = autorzy/spikerzy
choc moze i tak lepiej bedzie jak ich nie bedzie w naszym radyjku
nawet jestem za tzw. swierzoscia na antenie jak to napisal poprzednik
Moze zrozumieja co zrobili zlego i wroca za rok ;p
ale ze do konca roku jeszcze sa to juz mogli sobie darowac ale pewnie zagrozono im umowa i pewnie jakimis karami pienieznymi i zostali :/
Stron: 1 2
Przekierowanie