Antyforum

Pełna wersja: ANTY - KANTY
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zamiast El Konkursso pojawił się nowy konkurs ale to również zabawa w skojarzenia. Koślik podaje pierwszy i ostatani wyraz oraz ile ma być "w środku" i trzeba utworzyć pewien ciąg.
Wczoraj było to : pestka i Włochy a po kolejnych podpowiedziach wyszło :
pestka - winogron - wino - winnica - Toskania - Włochy

Pozostaje tylko próbować Smile
Hm.
Każdy sposób jest dobry, żeby coś wygrać Toungue
dzisiaj ja spróbujęSmile może się uda...
Z Pelagiszon już drugi dzień próbujemy trafić, ale co my biedne ciemne blondynki możemy Splash

tyna1982 napisał(a):
Z Pelagiszon już drugi dzień próbujemy trafić, ale co my biedne ciemne blondynki możemy Splash

Przecież zawsze odgadujemy prawidłowo a przecież to nie nasza wina, że tak kiepsko działa net i telefon jest szybszy Smile
A wszystkie dwa Smile rozwalił ten sam chłopak z Trzebini ale ma za daleko po nagrody Smile
Trzeba z tego korzystać Smile

Zawsze mówiłam że co dwie głowy, to nie jedna Smile Niedługo znowu się zacznie zabawa Smile

tyna1982 napisał(a):

Trzeba wystosować petycję do Koślika o wydanie specjalne dla blondynek i to ciemnych Smile ale do Dnia Kobiet daleko ale wcześniej są Walentynki Smile

Pelagiszon napisał(a):
wcześniej są Walentynki Smile

Remont masz? Devil

azael napisał(a):

Pelagiszon napisał(a):

Remont masz? Devil

Ja ciemna blondynka i trzeba drukowanymi literami do mnie pisać bo ja nie ponjał Smile

Pelagiszon napisał(a):

azael napisał(a):

Pelagiszon napisał(a):

Remont masz? Devil

Ja ciemna blondynka i trzeba drukowanymi literami do mnie pisać do ja nie ponjał Smile

Walę Tynki...

paniała?

Stron: 1 2 3
Przekierowanie