Antyforum

Pełna wersja: NOWY GŁOS ANTYRADIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Od poniedziałku pojawiła się po 10 Mariola Matuszyk?
Jakie pierwsze wrażenia?
Eeee...mogłaby pracować w każdej innej stacji. No, ale pierwsze koty za płoty, może się rozkręci. Póki co, nie wadzi mi, może sobie być ona lub jeszcze ktoś inny. Wszystko jedno.
biorąc pracę w Antyradiu już pierwszego dnia trafia się na wysokie wymagania. słuchacze nie potrzebują 'zwykłych' prowadzących. myślę, że taki start bez skandalu to dobry pomysł. można powoli rozkręcać się i wpasować w potrzeby odbiorców.
ja trzymam mocno kciukiSmile
Też mi się wydaje, że kobiecy głos podczas audycji będzie miłą odmianą. Jeszcze nie miałam okazji wsłuchać się Wink tak dobrze, żeby ją ocenić, ale powinno być ok Smile
ANTY - KANTY pozostały po staremu czy Pełna Kultura ale niewiadomo czy to Ostry Dyżur wrócił? Jakoś nie wspominają nazwy Smile
Najwidoczniej tak szybko nastąpiła zamiana Roberta na Mariolę, że nie zdążyli wymyśleć nowej nazwy Wink Może po świętach sytuacja się wyklaruje, w końcu ostatnimi czasy zaszło wiele nagłych zmian w AR
mi się podoba Smile
A mnie też się podoba, nawet bardzo Big Grin Taki milutki ciepły głosik
Jak narazie nie jest źle, ale chyba Ani Bajor nie dorówna. Takie mam wrażenie...
Ja słuchałam tyle, że mogę stwierdzić, ze ma przyjemny głos. A Ani Bajor to już dajmy raczej żyć spokojnie, bo daawno to było i trzeba dać szanse innym ;-)
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie