Od poniedziałku pojawiła się po 10 Mariola Matuszyk?
Jakie pierwsze wrażenia?
Eeee...mogłaby pracować w każdej innej stacji. No, ale pierwsze koty za płoty, może się rozkręci. Póki co, nie wadzi mi, może sobie być ona lub jeszcze ktoś inny. Wszystko jedno.
biorąc pracę w Antyradiu już pierwszego dnia trafia się na wysokie wymagania. słuchacze nie potrzebują 'zwykłych' prowadzących. myślę, że taki start bez skandalu to dobry pomysł. można powoli rozkręcać się i wpasować w potrzeby odbiorców.
ja trzymam mocno kciuki

Też mi się wydaje, że kobiecy głos podczas audycji będzie miłą odmianą. Jeszcze nie miałam okazji wsłuchać się

tak dobrze, żeby ją ocenić, ale powinno być ok

ANTY - KANTY pozostały po staremu czy Pełna Kultura ale niewiadomo czy to Ostry Dyżur wrócił? Jakoś nie wspominają nazwy

Najwidoczniej tak szybko nastąpiła zamiana Roberta na Mariolę, że nie zdążyli wymyśleć nowej nazwy

Może po świętach sytuacja się wyklaruje, w końcu ostatnimi czasy zaszło wiele nagłych zmian w AR
mi się podoba

A mnie też się podoba, nawet bardzo

Taki milutki ciepły głosik
Jak narazie nie jest źle, ale chyba Ani Bajor nie dorówna. Takie mam wrażenie...
Ja słuchałam tyle, że mogę stwierdzić, ze ma przyjemny głos. A Ani Bajor to już dajmy raczej żyć spokojnie, bo daawno to było i trzeba dać szanse innym ;-)