Antyforum

Pełna wersja: Totentanz "Nieból"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
"Nieból" Totentanz została Płytą Rocku 2007 według słuchaczy Antyradia - udany debiut.
Kupiłam, posłuchałam bo spotkałam się z bardzo różnymi opiniami Smile
Jak na razie zapoznaję się z ich nową płytą dzięki Antyradiu, co jakiś czas premierowo prezentują kolejne utwory. Moja opinia - za mało piosenek po polsku.

tyna1982 napisał(a):
Jak na razie zapoznaję się z ich nową płytą dzięki Antyradiu, co jakiś czas premierowo prezentują kolejne utwory. Moja opinia - za mało piosenek po polsku.

A ja mam wrażenie, że po innemu nie ma piosenek Wink
Ja się powoli integruję z nią. Wydaje się być bardzo Comowa... a Eutanazja dla mnie bomba...

Ja tam się nie znam ale rzeczywiście brzmi trochę jak comowato a znając tylko Eutanazję spodziewałam się raczej czegoś w stylu starego Proletaryatu Smile

Pelagiszon napisał(a):
Ja tam się nie znam ale rzeczywiście brzmi trochę jak comowato a znając tylko Eutanazję spodziewałam się raczej czegoś w stylu starego Proletaryatu Smile

Dokładnie takie same miałem oczekiwanie/spodziewania. Jest OK, ale Eutanazję wyciągam do częstszego słuchania.

Eutanazja podoba mi się najbardziej. Jak to mówili w Rejsie - podobają sie nam piosenki, które znamy - coś w tym sensie i wygląda na to, że w moim wypadku tak jest Smile
Na płycie Lipali też najbardziej podoba mi się "Jeżozwierz" no i nowa wersja "Noża" Smile

Pelagiszon napisał(a):
Eutanazja podoba mi się najbardziej. Jak to mówili w Rejsie - podobają sie nam piosenki, które znamy - coś w tym sensie i wygląda na to, że w moim wypadku tak jest Smile
Na płycie Lipali też najbardziej podoba mi się "Jeżozwierz" no i nowa wersja "Noża" Smile

Niestety, tak to wygląda również w moim, zapewne ignoranckim podejściu. W miarę obsłuchania, siedzi mi bardziej. Wink

tu w sklepach na próżno szukać ich płytki,jest gdzieś do zassania prawie legalnie albo całkiem legalnie???

krs lysy komo napisał(a):
tu w sklepach na próżno szukać ich płytki,jest gdzieś do zassania prawie legalnie albo całkiem legalnie???

he he he szukajcie a znajdziecie... Big Grin
http://www.totentanz.pl/index.php?grp=4

gracias!!!
Stron: 1 2 3
Przekierowanie