Nie wiem czy będzie to stały punkt audycji ale zaprezentowano dzisiaj zespół AKURAT, jego historię przeplatając fragmentami piosenek (nie tylko ich i cytatami z filmów). Miło było posłuchać bo coś ostatnio nie ma ich na antenie AR. Ciekawi mnie tylko czy jutro od 8 będzie to samo

a że jestem rannym ptaszkiem na pewno sprawdzę
O Jezu... Dzisiaj się tu zarejestrowałem i wszystko co tu widzę to jedna wielka tragedia... Zachwycacie się audycjami typu Automaniak Max, czy Gastrofaza. Ale osobny temat na forum na Punkt G. to już kompletne dno... Przecież to było straszne. Człowiek czeka na XL, a tu nagle jakieś dwie baby. Tragedia...
Zapomniałem o Marzence "TVN Style" Rogalskiej, którą też się zachwycacie.
Zapomniałem o Marzence "TVN Style" Rogalskiej, którą też się zachwycacie.
Chyba czytałeś posty na innym forum, bo ja nie zauważyłam, żeby się ktoś nią tutaj zachwycał. Co do audycji nie będę się wypowiadać, bo ich nie słuchałam.
Już wiemy, co Ci się w Antyradiu nie podoba, jest coś co lubisz?
Chyba czytałeś posty na innym forum, bo ja nie zauważyłam, żeby się ktoś nią tutaj zachwycał.
Jesteś redaktor czy nie jesteś? Bo ja widzę same zachwyty...
No raczej nie. Ja tam nie mam nic przeciwko p. Rogalskiej. Ładnie sobie dziś z Odrobiną słodzili
Ja czasem oglądam Miasto Kobiet, bo TVN Style oprócz TVn to jedyna stacja, z którą mam w ogóle do czynienia.
Z tego co widzę to tylko Pelagiszon ma trzeźwe spojrzenie na to co się z KurrAntami dzieje...
Chociaż z drugiej strony jak czytam opisy Ostrego Dyżuru pisane przez Góralkę, to naprawdę przykro się robi (chociaż z drugiej strony dobrze że ktoś w ogóle o tym pisze). Chyba sam muszę napisać opis jakiejś audycji... Wreszcie byłby jakiś pożądny artykuł, he he. Szczerze o tym myślę, naprawdę. Muszę tylko znaleźć trochę czasu.
jest coś co lubisz?
Wszystko inne. Ale najbardziej Antymotolistę i Czarny Poniedziałek.
P.S. Szpieg Radia Maryja - jaka idiotyczna ranga. Wy naprawdę się przeżućcie na słuchanie radia Zet, Eski czy Planety, jak z was tacy fani Martyny Wojciechowskiej (okazujecie szacunek dla tej audycji, tworząc dla niej osobny temat).[/quote]
No ale halo!
"Czasem oglądam Miasto Kobiet", to nie jest wyraz uwielbienia. Wyciąłeś sobie zdanie z kontekstu! Do p. Rogalskiej nic nie mam, jednak w konfrontacji z Jah Jah przegrywa na starcie. A "Miasto Kobiet" , ze względu na prowadzące (szczególnie tę drugą, której nazwiska nigdy nie pamiętam) nie jest zbyt dobrym programem. Oglądam ze względu na gości i tematy. Podobnie jak "Rozmowy w toku". I to w tej wypowiedzi, trochę skondensowanej, zamieściłam. Co do Kurrantów, słyszałam tylko jedno wejście, żart mnie nie rozbawił, wszystko wydawało się, ze strony p. Rogalskiej, która siłą rzeczy wpasować się w formę Odrobiny musiała, nieco naciągane i sztuczne.
A nazywanie sygnaturek na forum, czy cokolwiek to jest- sprawa umowna i stara. Nazwa jak nazwa. Masz lepszą, rzuć pomysłem. To jest wszystko FORMA, bawimy się nią jak chcemy, robimy z nią co chcemy i mamy do tego prawo. A jak to wszystko wychodzi- każdy ma prawo myśleć inaczej. I Tobie się może nie podobać. Tylko nie uogólniaj, bo co użytkownik to inne zdanie.
Nazwa jak nazwa. Masz lepszą, rzuć pomysłem.
Nieee no... Aż tak to się nie będę wysilał dla jakiegoś Antyportalu
Chyba sam muszę napisać opis jakiejś audycji...
Ale piszę właśnie opis wczorajszego XL-u
Jak skończę to wyślę góralce na PW. Nie wiem tylko jeszcze czy pisać bardziej jako krytyk - realista, czy jako słuchacz o neutralnej opinii...[/code]
Gratuluję, udało Ci się zwrócic na siebię uwagę. Co z tego, że nie mam nic przeciwko p. Rogalskiej? Jest gorsza, bo pracowała w TVN Style? Nie pałam do niej wielką miłością i uważam, że nie jest aż tak dobra jak Jah Jah. Stwierdzanie, że się Nią zachwycam jest nadużyciem i boli mnie, że nie jesteś w stanie w innym sposób podjąc dyskusji.
Gratuluję, udało Ci się zwrócic na siebię uwagę. Co z tego, że nie mam nic przeciwko p. Rogalskiej? Jest gorsza, bo pracowała w TVN Style? Nie pałam do niej wielką miłością i uważam, że nie jest aż tak dobra jak Jah Jah. Stwierdzanie, że się Nią zachwycam jest nadużyciem i boli mnie, że nie jesteś w stanie w innym sposób podjąc dyskusji.
Czekałem na taką odpowiedź
Dobra, a teraz sugerowałbym usunięcie wszystkich śladów po punkcie G z tego forum, gdyż tutaj i tak nikt nie pisze na temat, a większość komentarzy jest obraźliwych (nie będę mówił za czyją sprawą) i nadaje się tylko do usunięcia.
No i jeżeli z was są prawdziwifani antyradia i rocka to nie powinno się tolerować dwóch bab czytających z kartki i jeszcze próbujących być śmiesznymi.