Antyforum

Pełna wersja: SaySMOLOgia - pierwsze wrażenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Za nami już dwa programy.
Zamiast Łowów jest zabawa "Wstrząśnięci nie zmieszani" czyli "kumululu" oraz "Wstrząs mózgu".
W tej drugie należy po krotkim fragmencie instrunemtalnym odgadnąć, co to za wykonawca spoza anteny AR. Wczoraj był to ponoć Szymon Wydra z zespołem (ja niestety nie wiedziałam) Sad. Nadeszło aż 94 poprawnych odpowiedzi. To ponoć w ramach poszerzania horyzontów ale niestety nie dla mnie, która słucham tylko AR a horyzonty poszerzam w stronę brytyjskich zespołów z nurtu indie rocka czy post punka albo chodząc na koncerty, jak choćby ostatnio trasy Punky Reggae live.
No i raczej teraz to dzwoni się do nich. E-mail to zawsze mogłam posłać ale z telefonowaniem to już gorzej. Samo dodzwonienie pewnie zakrawa na cud Smile
A Wasze pierwsze wrażenie?
Kolejna piosenka, która ma przyprawiać o "wstrząs mózgu" to zespołu Feel.
A jakie są Wasze propozycje?
Wczoraj w ramach "wstrząsu mózgu" była Doda Smile
A Smolo pytał o nasze opinie o tej audycji.
Widzę, że tem wątek to chyba tylko dla mnie Smile
ja obiecuję dzisiaj słuchaćSmile
Smolo wybrał taki termin, że nie miałem jeszcze okazji siąść przy radiu. ale dzisiaj obiecuję poprawęSmile
no i oczywiście postaram się znowu coś wygraćBig Grin
Mnie tam nie stać na rozmowy międzymiastowe ale Ty masz tańsze jako lokalne Smile A jak wygrasz odtwarzacz mp3 to chyba dasz posłuchać Smile bo ja jeszcze nigdy takiego nie widziałam Sad bo w Londynie "na topie" są i-pody i jakieś i-phony ale nie wiem cóż to takiego ale kosztuje około 100 f Smile
Czyżbym działała odstraszająco?
I stworzyła wątek tylko dla siebie Smile
Wczoraj Smolo miał gościa w studio - kto słyszał to wie co się działo Smile
Skoro nikt nic nie pisze czyli podoba się - tak to odbieram Smile
słyszałemSmile fajny fristajl. wg mnie tak właśnie powinno to wyglądaćSmile
to co? walimy do radia? kto jeszcze chce na antenę?
Mało Ci? Ty już chyba byłeś Smile
Ja z resztą też ale przez telefon i to dwa razy Smile ale studia nigdy nie widziałam a Smola przelotnie dawno temu no i uścisnął mi dłoń Smile
anteny nigdy dośćSmile
no to kto chętny do ataku na studio?
Uważaj bo wezmą Ciebie za jakiegoś podżegacza Smile a na to jest paragraf Smile
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie