16.04.2008, 07:36
Za nami już dwa programy.
Zamiast Łowów jest zabawa "Wstrząśnięci nie zmieszani" czyli "kumululu" oraz "Wstrząs mózgu".
W tej drugie należy po krotkim fragmencie instrunemtalnym odgadnąć, co to za wykonawca spoza anteny AR. Wczoraj był to ponoć Szymon Wydra z zespołem (ja niestety nie wiedziałam)
. Nadeszło aż 94 poprawnych odpowiedzi. To ponoć w ramach poszerzania horyzontów ale niestety nie dla mnie, która słucham tylko AR a horyzonty poszerzam w stronę brytyjskich zespołów z nurtu indie rocka czy post punka albo chodząc na koncerty, jak choćby ostatnio trasy Punky Reggae live.
No i raczej teraz to dzwoni się do nich. E-mail to zawsze mogłam posłać ale z telefonowaniem to już gorzej. Samo dodzwonienie pewnie zakrawa na cud
A Wasze pierwsze wrażenie?
Zamiast Łowów jest zabawa "Wstrząśnięci nie zmieszani" czyli "kumululu" oraz "Wstrząs mózgu".
W tej drugie należy po krotkim fragmencie instrunemtalnym odgadnąć, co to za wykonawca spoza anteny AR. Wczoraj był to ponoć Szymon Wydra z zespołem (ja niestety nie wiedziałam)
. Nadeszło aż 94 poprawnych odpowiedzi. To ponoć w ramach poszerzania horyzontów ale niestety nie dla mnie, która słucham tylko AR a horyzonty poszerzam w stronę brytyjskich zespołów z nurtu indie rocka czy post punka albo chodząc na koncerty, jak choćby ostatnio trasy Punky Reggae live.No i raczej teraz to dzwoni się do nich. E-mail to zawsze mogłam posłać ale z telefonowaniem to już gorzej. Samo dodzwonienie pewnie zakrawa na cud

A Wasze pierwsze wrażenie?