Antyforum

Pełna wersja: III URODZINY ANTYRADIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Byłam i jestem naprawdę zadowolona zwlaszcza z koncertu zespołu Koniec Świata bo można ich w AR posłuchać np. przed 6 w niedzielę...
No i to zawsze przeżycie dla prostej dziewczyny ze wsi - rozmowa z radiowcami Smile
mnie też bardzo się podobał ten koncert... tylko głowa mnie jakoś dziś paskudnie boli Smile
Za mało piwa....
Kolejne udane urodziny Antyradia Smile Tym razem było mniej ludzi, ale przynajmniej mogłam swobodnie poskakać pod sceną, bez obaw, że wpadnie na mnie spocone 100 kg żywej wagi w glanach Splash

tyna1982 napisał(a):
Kolejne udane urodziny Antyradia Smile Tym razem było mniej ludzi, ale przynajmniej mogłam swobodnie poskakać pod sceną, bez obaw, że wpadnie na mnie spocone 100 kg żywej wagi w glanach Splash

Wypraszam sobie, byłam w addidasach Smile
A to mi dwa razy wszedł pod nogi taki właśnie gościu Smile

cinnamon girl napisał(a):
mnie też bardzo się podobał ten koncert... tylko głowa mnie jakoś dziś paskudnie boli Smile

no fakt ten bol glowy to troche niezbyt mily poczatek dnia ale i tak bylo warto
dobra zabawa + dobry połów
STO LAT

Po trzech latach nadszedł czas refleksji Smile
Co dowiedziałam się o sobie od ekipy AR :
od Sadowego, że słoń nadepnął mi na ucho Smile
od Frankowskiego, że histeryzuje Smile
od Koślika, że jestem bezczelna jak diabli Smile
od Smola, że przeszadzam Smile
od Michała, że jestem starą słuchaczką (mam nadzieję, że miał na myśli staż słuchania a nie wiek) a może była to "stałą"
no i od Fiugurskiego, że jestem seksowną Góralką (wszystko to wyrwane z kontekstuSmile )
mniej zabawne było gdy Kasprol zaliczył mnie do "towarzystwa wzajemnje adoracji" (za głosowanie na płytę Burgerbar)
Myślę, że wszystkim podobał sie koncert zespołu KONIEC ŚWIATA - szał na widowni Smile
Możemy tylko sobie życzyć żeby w końcu o normalnej godzinie były ich piosenki bo dzisiaj usłyszałam na 94 Atomowe czarne chmury o 3.50 !
A czasami muszę spać Smile
Houk też tylko w nocy
a mnie tam Searching for Calm tak naprawe ściągnęło <yeah!> chlopaki rzadza! noi bardzo udane nowe numery!

bo na Nell to sie nie dało :/ za wcześnie zaczęła sie ta impreza, jak mam pracowac, zarabiac i wyrobic sie na ta 18/19 ?! ;]

ps. nienawidze chlopca co sprzedawal chlebek Wink nie jem miesa i mowie "czy zamiast smalcu mozna prosic maselko do tego szczypiorku?" on na to ze nie i namawia do smalcu, mowie ze 9 lat nie jem i nie zrobie "wyjatku" (on myslal ze to najlepsze rozwiazanie), w koncu udalo mi sie wysepic miseczke masla od barmanki, ale wtedy to juz nie bylo szczypiorku!!! jak nie urok to sraczka - powiedzialaby moja starsza Wink a tymczasem moja polowica bardzo rozchorowala sie po tych pajdach.... ze smalcem naturalnie :/ bo mnie nic nie bylo Smile
Dla tych co się jeszcze nie doszukali, zdjęcia z imprezy pooglądać można tutaj:

FOTY
Stron: 1 2 3
Przekierowanie