Przyszła do radia już jakiś czas temu i została przyjęta przez słuchaczy z otwartymi ramionami. Teraz, kiedy wydaje jej się, że jest u siebie i nic jej nie zaskoczy przyszedł czas na to by zadać jej kilka niewygodnych pytań. Jaka naprawdę jest siostra Mariola? Tego dowiemy się już niebawem. Specjalna komisja agentów przeszkolonych w wyciąganiu najbardziej poufnych informacji zapuka do jej drzwi w najmniej oczekiwanym momencie...
A Wy o co chcielibyście spytać Mariolę?
Myślę, że dużo pytań mają Panowie

A mnie intersują banalne rzeczy jak np. jak trafiła do radia czy marzyłą o takiej pracy bo o satysfakcję nie pytałabym bo sprawia wrażenia, że tak

Ale ja jestem blondynka... (tak jak i ona)

nie da się ukryć
z pytań przesłanych na pw i gg (nie powiem od kogo;p)
czy ma faceta? (jedno z tych męskich, o których wspominałaś)
o wiek (ale tu nie wypada chyba pytać)
śmieszne sytuacje w radiu (Smolo miał dużo do powiedzenia, może i tu trafimy na historie rodem z MASHA)
coś jeszcze, tym razem oficjalnie proszę

Dzięki netowi wiek to już nie tajemnica

A żeby się czegoś dowiedzieć to te banalne też trzeba zadać

np. którą muzykę woli z Planety cz Antyradia a może jeszcze inną

Mnie najbardziej ciekawi, jak trafiła do AR. Bo trzeba przyznać, nastąpiło to nagle i niespodziewanie - był Koślik, nie ma Koślika i nagle pojawia się ONA

Można też tak delikatnie o życie prywatne (wolna/zajęta, dzieci/rodzina) i o przeszłość radiową - gdzie zaczynała, jak, dlaczego itp.
a mnie interesuje jeszcze inna kwestia...
Jak wiadomo w radiu przeważają mężczyźni...
Czy fakt bycia kobietą przeszkadza jej w pracy, czy wręcz przeciwnie, pomaga?
Czy jest traktowana tak samo czy też musi udowadniać na każdym kroku, że jest w tym co robi tak samo dobra jak jej koledzy po fachu?
to tak kobiecym okiem...

Ktoś tu słusznie zauważył, że Mariola pracowała w Planecie (a fe

). I ciekawi mnie jak to można porównać muzykę disco/techno z muzyką rockową bo to przeciez dwa różne światy. I tu zadałbym pytanie co zrobiła żeby sie dostosować do atmosfery i profilu Antyradia. Poza tym dużo informacji prywatnych odnośnie Marioli możecie znaleźć w necie a najwięcej tutaj --->
http://www.jestem-leniem.tk
Porównywać nie można ale może do poduszki słucha sobie wcale nie najnowszą składankę Antyradia

tylko... (nie znam zespołów z Planety) o, może Feel

- widziałam powtórkę z Opola gdzie zagrali trzy piosenki - nie wiem czy nie wszystkie

Jeśli nie radio, to co? W jakiej innej roli widziałaby się Mariola M.?
Plusy i minusy pracy w radio